藍澄灣業主社群

標題: 我個朋友叫我頭2年唔好裝修住 [打印本頁]

作者: 匿名    時間: 2003-7-21 00:52:31     標題: 我個朋友叫我頭2年唔好裝修住

今日我個朋友叫我頭2年唔好裝修住....因為新樓d牆會收水.....
唔知大家點睇...?
作者: dracula    時間: 2003-7-21 11:46:28     標題: Re: 今日..............

[quote:0a6afe36be="firefire"]今日我個朋友叫我頭2年唔好裝修住....因為新樓d牆會收水.....
唔知大家點睇...?[/quote]

理論上係~ 但係到你入伙 2年之後再裝修就好麻煩呢~ 又要搬出搬入~
人又要搬 傢俬又要搬~
作者: IWAT    時間: 2003-7-21 12:39:05     標題: Re: 今日..............

[quote:48e56f9e83="firefire"]今日我個朋友叫我頭2年唔好裝修住....因為新樓d牆會收水.....

我估藍澄因係組建方式...  可能唔會有問題...
作者: saga    時間: 2003-7-21 12:49:09     標題: Re: 今日..............

[quote:8c07f72e55="dracula"][quote:8c07f72e55="firefire"]今日我個朋友叫我頭2年唔好裝修住....因為新樓d牆會收水.....

理論上係~ 但係到你入伙 2年之後再裝修就好麻煩呢~ 又要搬出搬入~
人又要搬 傢俬又要搬~[/quote]

所以呢 ... 入伙 10 年後先裝修 XDDDD
作者: dracula    時間: 2003-7-21 12:53:30

儲 10年錢先裝修咁咪可以裝修得好靚囉??

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2