藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Solskjaer
打印 上一主題 下一主題

開始拆棚? [複製鏈接]

[quote:b6b263b22d="Tomato"]吤u係拆左約5分1
不過我覺得夆_得超快 好似唔夠一年(可能我記錯)就起好5棟樓兼一間酒店.........[/quote]

因為用砌積木方式起 ~
prepare 積木時你見唔到
砌就梗係快  :wink:

yup....is like a lego..HHOHO...I saw they build up too....
而家有三個願望,就係ng 洗做,有錢用,仲要有老公陪。hahahah~~~ 我地個web site 有新design 呀。 www.carrychris.com God Bless U ~ :em21:

[quote:e397e9da31="Tomato"]我頭先剛剛望到酒店已拆去一小部分棚(望內園部分)
我見到唔係一副牆 而係窗0黎喎!有d仲開左窗 :em05:[/quote]

窗???   係d酒店單位窗定後樓梯d窗???

酒店係窗有乜咁出奇
我係隱形人  :em19:

請問有冇人post 到而家最update 的照片
最好見到酒店拆左少少棚個款。~~~~
thanks
永遠愛著您 :em21: [/code]

見到酒店後面一個個窗位
應該會裝玻璃幕牆      
唔知係走廊窗定係房間窗 ???
同埋會唔會成日俾人望住  :shock:  :shock:  :shock:

[quote:3e84bb9fa5="kitty&Raymond"]見到酒店後面一個個窗位
應該會裝玻璃幕牆      
同埋會唔會成日俾人望住  :shock:  :shock:  :shock:[/quote]

你既意思係咪只得一邊係玻璃幕牆   :?:

[quote:24a18ef8a2="wicyh"][quote:24a18ef8a2="kitty&Raymond"]見到酒店後面一個個窗位
應該會裝玻璃幕牆      
同埋會唔會成日俾人望住  :shock:  :shock:  :shock:[/quote]

你既意思係咪只得一邊係玻璃幕牆   :?:[/quote]

酒店已見到有窗.
我係話酒店後面... :roll:  :roll:  :roll:

首先要搞清楚邊一邊先係正面..嘿~
以我所見係向海果邊已經有窗 向內園果邊乜都冇..

[quote:dd58a42593="hales"]首先要搞清楚邊一邊先係正面..嘿~
以我所見係向海果邊已經有窗 向內園果邊乜都冇..[/quote]

內園果邊拆棚後見到一個個窗位...不過未裝窗