藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2337|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

USB WIRELESS CLIENT 用唔到 [複製鏈接]

各位高手:

我自從將WinXP apply 了SP2。個USB WIRELESS CLIENT 用唔到 (已經係最製造商最新DRIVER,並且DRIVER安裝正常)

但用唔到,只顯示 (無法啟動此裝置,代碼10),有冇計?

Try update driver first
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:17a5c9a477="stephenyeong"]Try update driver first[/quote]

已經係最製造商最新DRIVER,剛剛在製造商網頁download,並且安裝正常)

代碼10是什麼錯誤?!

咁可怕!! 係乜野公司呀  ? 牌子呀 ?

用SP2會有好多兼容的問題 最好重裝SP1就一切迎刃而解了!

chiulam
  8-01-05

[quote:74b450d838="chiulam"]用SP2會有好多兼容的問題 最好重裝SP1就一切迎刃而解了!

chiulam
  8-01-05[/quote]

我都係咁想。無計之下,惟有重裝SP1。
(老公日'鵝'夜'鵝',佢都唔知咩係SP :em18:,係要我醫返好書房部PC比佢上網 )

無理由SP1兼容到,SP2唔得,WINDOWS問題!