藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

要找十人同周守信開會 [複製鏈接]

唔緊要. 我地就不如6點40分係葵興地鐵站A出口等.

Re: 要找十人同周守信開會

[quote:ce9d38070c="G-NET"]
出席者:
Patrick & Cherry x1
stephenyeong x1
Hello Kitty x1
G-NET x1
R & M x1
LO LO x1
John x1
J& x1
[/quote]
既燃還有quota,咁我又去先。LO LO 改 x 2,謝。
我地明天都會同大家一齊食飯,到時見啦。
明天會更好

明天在什麼地點集合?
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

好呀. 葵興只有一間快餐店同一間酒家 遲來可以到那裹找我們.

各位不出席的街方 還有冇要求想政府做?

6點40分係葵興地鐵站A出口等

Hotcake x 1 (可能去)

(唔好意思 請問有冇人可以pm我留電話 方便我如果遲放工可以call 你們去了哪裡食飯 thanks....... )

時間上如果安排到就來參加會議. 到時打電話比patrick聯絡.

kyu x 1

真不好意思,R還身在公司有要事辦,
因事出突然,所以今晚不能到來參加會議。
唯有勞煩其他能出席的鄰居 :em14: 抱歉!!!

M

唔緊要. 今次會議結果:

1. 會議有免費茶點同飲品無限量供應.

2. 藍澄灣是商業大廈 所以環保署量度噪音時 一定要關窗.

3. 周守信答應寫報告 要求工務局為藍澄灣興建隔音屏障.