藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4753|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

今日暗開心了把 [複製鏈接]

陪朋友去買六合彩

給人查身分證

以為俺還未够18歲

好開心

.......小妹妹...妳幾多歲呀

佢早過你畢業重叫人小妹妹???? ops:
(佢好似係上年畢業o既)
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:af1f4a0937="Billy"]佢早過你畢業重叫人小妹妹???? ops:
(佢好似係上年畢業o既)[/quote]

但是我讀書比較早啊

[quote:5caf4620ff="小恐龍"]但是我讀書比較早啊[/quote]

:dead:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

你吾俾我大過佢架...我大學個cource 4年架.

[quote:f7a0f56d98="肥度"]你吾俾我大過佢架...我大學個cource 4年架.[/quote]

得喇得喇~~ 小恐龍妳順o下佢意... 叫聲肥度哥啦~ :
見過鬼就唔怕黑啦~

Re: 今日暗開心了把

[quote:fcc9fccb28="小恐龍"]陪朋友去買六合彩

給人查身分證

以為俺還未够18歲

好開心[/quote]

嘩...我都好想...... :mrgreen:

咁o岩都係o尋日 我去見間decoration公司 個老闆問我係咪o岩o岩o係外國讀完書返o黎? 當時我仲諗 我d英文好普通嗟 無可能似外國返o黎 跟住我話唔係呀 我o係香港讀書 做o左幾年o野啦. 然後佢話 你個樣咁細個 唔似做o左幾年o野 我以為你o岩o岩讀完書 跟住我即刻話 多謝你咁講 不過我知你係講笑.

雖然口係咁講 但係又好開心  :

不過我讀大二o個陣試過入戲院睇trainspotting (三級)同去打機都俾人查身份證 haha 可以講足50年呀

女人真係又傻又蠢
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

哈哈 我沒有呢個體驗
我14歲的時候 已經生到牛高馬大  :cry:
亞媽同我去參加旅行團
已經比人問我做盛行????  :dead:
原居民2004~2013