藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4424|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

吹水教練比人記缺點 [複製鏈接]

[quote:6959a63ae7="hales"][quote:6959a63ae7="dick&queenie"]billy  頭先你個老tim都好味道丫。[/quote]
一事還一事....
其它地方off topic可以唔理... :roll:
但全區公告講緊正經野...
下次咪再係講緊好正經既野果時off topic....
是次黃牌警告了事.... :em05:[/quote]

:cry:  :em01:  :em06:

一人做事一人當,唔關我老婆事0既 :x
(hales....哼!!尋日抵你冇Tiramisu食) :em17:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
永遠愛著您 :em21: [/code]

唔好傷心啦.

我個人認為期實同砍文事件一樣.
平時可以off topic唔等如off topic冇問題.
事件嚴重時off topic比警告都係合理o既.
(正如我睇到你讚賞都唔敢講多謝呀)
砍文一樣平時唔砍文但唔等如唔會砍文.
必要時砍文亦有咁o既必要.

可以叫版主將你account一分為二咪得囉.
我覺得做太太o既亦唔會介意同你共同成擔o既.
都好sweet呀.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

強烈反對off topic會被記過 :x #@$%x!

:em13:  吹水無罪!還我自由!吹水無罪!還我自由!

我會爭取無煙空間,我會不停衝擊各文章,你砍我十次,我會衝擊一百次! :em10:

無得OFF TOPIC,試問我幾時先做到吹水教練呀! :twisted:  :twisted:  :twisted:

無得OFF TOPIC,邊有得呃飲呃食! :hit:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:7cd3e4005f="grassman"]強烈反對off topic會被記過 :x #@$%x!

我會爭取無煙空間,我會不停衝擊各文章,你砍我十次,我會衝擊一百次! :em10:

無得OFF TOPIC,試問我幾時先做到吹水教練呀! :twisted:  :twisted:  :twisted:

無得OFF TOPIC,邊有得呃飲呃食! :hit:[/quote]
RC 長毛 ...  :sweat:

我覺得呢 吹水係可以既 因為我地有吹水泳池.
至於係其他版 每個版都有佢既目的. 有 d 網友對吹水無興趣既 就會覺得係 off topic 唔係咁好.
我認為我地應該尊重佢地. 係果 d 版既野最好就唔好 off-topic 喇

我會為這些問題定立機制 不過諗緊
包括罰則...需然不一定有用處 但最少有依歸
應該唔會有乜難度...小弟只是沿用返有差不多十年前
小弟身為一個曾經所謂全港最大bbs網站既版主時所用的管理手法...
應用在本forum內.... :sweat:

[quote:25085d3bc6="grassman"]強烈反對off topic會被記過 :x #@$%x!

無得OFF TOPIC,邊有得呃飲呃食! :hit:[/quote]

言論自由需建基於亙相尊重...尊重包括對網友 對其它使用者 也包括
對本站風氣 討論題目等等...

假如發言沒有建基於這些基礎之上的話 對不起..你自我放棄了你的言論自由
權利... :nowords:

[quote:641b066290="hales"]我會為這些問題定立機制 不過諗緊
包括罰則...需然不一定有用處 但最少有依歸
應該唔會有乜難度...小弟只是沿用返有差不多十年前
小弟身為一個曾經所謂全港最大bbs網站既版主時所用的管理手法...
應用在本forum內.... :sweat:[/quote]

:sweat: 網主"釋法"?

GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:2fea258baa="hales"]包括罰則...[/quote]

罰則 = cheese cake 一個

(咁呢家我又算唔算off topic   :?:
好亂呀 Hales 您快d離訂啦)  :zdevil:
原居民2004~2013

吹水版係無所謂的 可以隨便off topic 不過呢.. :
不過呢...不過呢.... :  :  :  :

為求將大家個等級作用更鮮明一點 所以有可能在一些有意義的地方
post文才會count post有意義既地方即係話....吹水版以外既版面
所以很有可能 吹水版 所post既所有文章和followup都唔會計落去
你個發表文章總數之內 :  :

不過要check check做唔做到先得... :

glassman :hit: hales :