藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小恐龍
打印 上一主題 下一主題

SOS 救命 誰可以藉一兩個口罩給我嗎? [複製鏈接]

過o左11點冇麥記早餐了 :|
放到23號去探親。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:4bac32b803="leemoksau"]過o左11點冇麥記早餐了 :|
放到23號去探親。 [/quote]

噢~ 妳有無試過新都會間porto食早餐呀?都幾好食 同埋杯咖啡都ok架~
咁妳去邊"樹"探親呀?
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:f7907120f0="dick&queenie"]miss小恐龍,

唔好意思方late,而家先睇倒你條thread...我有成盒口罩,你仲要需唔需要呀? 因我都患感冒 :cry:

q.[/quote]

queenie 保重
的少有無好好照顧你等你快d好返?  

冇試過啊。通常放假起身已經冇早餐賣了。 ops:
去曼谷探舅父﹐就九十歲了﹐舊年第二次見面﹐CHECK到有CANSER。

[quote:7db8cc7dc1="saga"][quote:7db8cc7dc1="dick&queenie"]miss小恐龍,

唔好意思方late,而家先睇倒你條thread...我有成盒口罩,你仲要需唔需要呀? 因我都患感冒 :cry:

q.[/quote]

queenie 保重
的少有無好好照顧你等你快d好返?  [/quote]

保重! 保重! :em21:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:d2cb04d379="leemoksau"]過o左11點冇麥記早餐了 :|

差唔多食午飯啦.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

經已食o左brunch

[quote:2512c76382="leemoksau"]冇試過啊。通常放假起身已經冇早餐賣了。 ops:
去曼谷探舅父﹐就九十歲了﹐舊年第二次見面﹐CHECK到有CANSER。 [/quote]

oh...take care ah! 妳去探佢 佢會好開心的! 妳好有心呢~ :em21:

係陪亞媽去。

[quote:867e682d5d="Billy"][quote:867e682d5d="leemoksau"]過o左11點冇麥記早餐了 :|

差唔多食午飯啦.[/quote]

講起都覺餓 ...
但仲有成粒鐘先可以放lunch