藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: milk
打印 上一主題 下一主題

不吐不快! [複製鏈接]

Milk 唔好唔開心 業委所做0既0野 大家心裏有數架啦 所謂公度自在人心0麻! :wink: 除0左收Robert 錫返 等我又錫錫0下. :em21:

所謂o既成年人咪又係諗O野低B白痴 唔好睇得自己成年人咁高 成年人但EQ低咪仲衰過 D 小朋友~ 唔同意見都要好禮貌 d 表達 唔好下下話人地唔聽你意見 又話呢度o既聲音係單方面.... 呢度係吹水地方 唔好對呢度咁高要求 亦唔好做D 小動作(可能成年人先會做小動作~) 仲有.....我都唔知自己講乜~ 總之聽得明o既就自己諗下 聽唔明o既就當冇睇過啦~  :x
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:ddf8a43fc2="Billy"]有時真係唔知點講.
不過經過好多事之後.
個人都睇化左.
冇對每一件不滿o既事都睇得咁緊.
因為我發現左地球就算冇左我依然係會轉o既. :em18:
咁不如多花時間打吓波好過喇.....[/quote]

個地球果然重轉緊喎...... :zdevil:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:5d2bf0450a="patty&jimmy"]有小道消息就公開比大家知有咩問題? 你想到發生左果一刻先知咩? 你覺得臨急抱佛腳好過預先計劃好嗎? 依家唔係玩包剪搥 唔出包就一定要出剪或搥. 人地出剪 你想贏就一定要出搥. 依家關乎法律責任問題 人地搵個律師出黎講 '根據xx 法第xxx 條 你.....' 都未講到第幾條 你都己經收皮啦.

你可以容忍其他人係度講一d 你冇興趣的事 post一d game website的link 可以接受每人有不同的興趣 但點解唔可以接受這裡有不同的聲音? 我覺得一個成熟的人係會想聽多方面的意見多於一面倒囉.[/quote]

唔好意思 太大段. 而家先睇到.
有小小補充.

有關小道消息所說的"律師出黎講 '根據xx 法第xxx 條 你.....'"   其實你有無真係考究過係真係假? 有幾多成真?

如果無 建議你去問下果個律師先.

如果個律師知佢咁樣曲解該位律師既意見 我諗佢會嘔血 接著出律師信告佢.
===