藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小恐龍
打印 上一主題 下一主題

今日暗開心了把 [複製鏈接]

[quote:ac642fa387="bikbark"][quote:ac642fa387="stephenyeong"][quote:ac642fa387="bikbark"]
跟住做o野之後就急速老化.......  :em01:[/quote]

我仲老化得快 :dead:
做o左幾年電腦就...... :em06:

如果我唔講估唔估到我幾歲 ?[/quote]
算啦 史提芬 男仔唔係靠o黎d o既
o個日去造衫 o個度個女仔夠話hxxxx好似大我好多 估佢似係30+ 啦 (h君當時已離開現場)[/quote]

我同你0既情況差不多,成日都聽到0的人問我你男朋友大你幾多歲? ops:
記得有日我去試婚紗時0的人話我個樣好0靚妹 適合著0的公主型婚紗. 但我唔係咁鍾意公主型婚紗.

[quote:0158ae0d4c="Sure Win"][quote:0158ae0d4c="grassman"]我已經無把"青春"兩個字放係字典度! :em05:[/quote]

你今本都無青春本錢. :[/quote]

佢有o架~ 不過年青時大洗o左 d 咋~ :
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:e88fdac307="grassman"]我已經無把"青春"兩個字放係字典度! :em05:[/quote]最衰間 P.H. 餐廳接左,如果唔係佢就可以幫你重拾"青春"o既氣息,令你神采飛揚! 8)

侍應︰小弟弟,自己一個?係咪同你屋企人走散左呢?依家o係邊間幼稚園讀書?記唔記得屋企電話號碼?住o係邊頭?................?...........?......? :face13:
:em09:

[quote:c8f348a875="bikbark"]喂喂 我都試過去繽紛好來塢俾人問夠18歲未呀[/quote]要服務業興旺真係要付出好大代價 : [quote:c8f348a875="bikbark"]中一入學o個陣試過有一個中五師姐問我係咪升中四   :em01:
升大二o個年暑假同爸媽去泰國玩 d團友問我係咪等緊中五放榜  :
即係話我個樣o係8年之間 只係...大......o左.一..年....咋...... (奇幻潮)
跟住做o野之後就急速老化.......  :em01:[/quote]我讀書時就成鬼日都俾人估大二至三歲,但做o野2年之後就反而掉轉俾人估番細,早一年曾俾人誤會我得o個23歲~ :em09: [quote:c8f348a875="J&"]我13歲己經~ 5呎1 (依家5呎6)[/quote]妳就好啦,高多5寸,我中三到依家個高度都好似未有郁過~ :em01:
:em09:

[quote:ea640a1398="milk"] P.H. 餐廳[/quote]

咩黎架? :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:548a444885="grassman"][quote:548a444885="milk"] P.H. 餐廳[/quote]

咩黎架? :?:[/quote]
Planet Hollywood 繽紛好來塢
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:92cad14dde="grassman"][quote:92cad14dde="milk"] P.H. 餐廳[/quote]

咩黎架? :?:[/quote]
[quote:92cad14dde="bikbark"]喂喂 我都試過去[glow=red]繽紛好來塢[/glow]俾人問夠18歲未呀 [/quote]
:detective

暑假又到...大家去葵涌廣場 如果個樣生得後生 d小妹妹同小弟弟會問你:"買唔買舊書??"

[quote:87ed4f0c8f="Tomato"]暑假又到...大家去葵涌廣場 如果個樣生得後生 d小妹妹同小弟弟會問你:"買唔買舊書??"[/quote]
會唔會因為似學生家長呀?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:dd57ede1df="bikbark"][quote:dd57ede1df="Tomato"]暑假又到...大家去葵涌廣場 如果個樣生得後生 d小妹妹同小弟弟會問你:"買唔買舊書??"[/quote]
會唔會因為似學生家長呀?[/quote]

唔會化........ :em07: