藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

號外! 號外! [複製鏈接]

[quote:4b875f5a88="dracula"]緊係好啦~ 一於咁話~~ 我將個大獎捐出o黎~ 唔夠o既 EDDY 包底~
有冇人反對??  [/quote]考~考~~考~~~喎贊神  :[quote:4b875f5a88="Eddy Lam"]食九大"鬼"都得啦 係唔係呀伯爵... :[/quote]RC門將,記住包底喎 :em09:  :em09:  :em09:
:em09:

[quote:ebbee07e2b="dracula"][quote:ebbee07e2b="Eddy Lam"]食九大"鬼"都得啦 係唔係呀伯爵... :[/quote]

緊係好啦~ 一於咁話~~ 我將個大獎捐出o黎~ 唔夠o既 EDDY 包底~
有冇人反對??  [/quote]

油炸之麻 冇問題!  :em12:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:6949415871="Eddy Lam"][quote:6949415871="dracula"][quote:6949415871="Eddy Lam"]食九大"鬼"都得啦 係唔係呀伯爵... :[/quote]

緊係好啦~ 一於咁話~~ 我將個大獎捐出o黎~ 唔夠o既 EDDY 包底~
有冇人反對??  [/quote]

油炸之麻 冇問題!  :em12:[/quote]

你咁唔得個喎~ 令大家空歡喜一場~  :
我地就剩食油炸鬼~ 你就一家去葵涌廣場食早餐~  :face13:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:51a7b7b79c="dracula"]
我地就剩食油炸鬼~ 你就一家去葵涌廣場食早餐~  :face13:[/quote]

您點知ga? 您跟蹤我呀~  :em07:

[quote:e525c7bf7d="Eddy Lam"][quote:e525c7bf7d="dracula"]你咁唔得個喎~ 令大家空歡喜一場~  :
我地就剩食油炸鬼~ 你就一家去葵涌廣場食早餐~  :face13:[/quote]您點知ga? 您跟蹤我呀~  :em07:[/quote]唔通伯爵----->暗戀你 :
RC門將,小心呀,因住佢會因愛成恨,亂做傻事 :em17:

唔會ge...唔會ge... :sweat:

其實我"笨"唔係咩RC門將...客串ga jar...

[quote:3a05049b91="Eddy Lam"]唔會ge...唔會ge... :sweat: [/quote]一份不能說出口的--->情,又有多少人明白他的心呢… :cry:

:em15:

[quote:b478b478a7="milk"][quote:b478b478a7="Eddy Lam"][quote:b478b478a7="dracula"]你咁唔得個喎~ 令大家空歡喜一場~  :
我地就剩食油炸鬼~ 你就一家去葵涌廣場食早餐~  :face13:[/quote]您點知ga? 您跟蹤我呀~  :em07:[/quote]唔通伯爵----->暗戀你 :
RC門將,小心呀,因住佢會因愛成恨,亂做傻事 :em17:[/quote]

亞D&Q 咁要+Eddy落你個故仔度啦!

[quote:b478b478a7="Eddy Lam"]唔會ge...唔會ge... :sweat:

其實我"笨"唔係咩RC門將...客串ga jar...[/quote]

你只係好似周星馳咁,時辰未到所以你唔知姐!當有日出現七色彩雲、一個穿著黃金戰衣(已經準備好 :mrgreen: )既你出現,你就一清二楚啦! :em12:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:38ead89945="Eddy Lam"][quote:38ead89945="dracula"]
我地就剩食油炸鬼~ 你就一家去葵涌廣場食早餐~  :face13:[/quote]

您點知ga? 您跟蹤我呀~  :em07:[/quote]

跟蹤你..... :nowords: (我唔鍾意男人o架...)
只係經過見到你地坐窗邊o者~
eddy 幾時食鮑魚??  :
見過鬼就唔怕黑啦~

係~ 見您唔到tim~

鮑魚就冇喇........ 送個鮑魚擦俾您la... :mrgreen: