藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

吹水教練比人記缺點 [複製鏈接]

highlight 左就睇到.

1. 我又加: 支持收回阿 Dick 個「黃牌」!
2. Grassman多事 :HIT:

[quote:0e8da8661f="Billy"]白色字重難睇呀.... :em08:[/quote]
[quote:0e8da8661f="eric_818"]highlight 左就睇到.[/quote]

:em17:  :em17:  :em17:
多謝兩位人兄一齊OFF TOPIC! :em17:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

細佬 風頭火勢 我都好驚"咩"警告牌呀....   :dead:
原居民2004~2013

都話"慢慢離題又得立刻離題亦得離左"....啦... :evil:

"呀的被記缺點好慘"就冇事.... :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

吹水教練幾時做我教練 教我打乒乓球呀!

[quote:16cb3be3b8="Sure Win"]吹水教練幾時做我教練 教我打乒乓球呀! [/quote]

嘩!有冇離題D呀,你仲離譜過我! :shock:
(甘拜下風! :em14: )
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

都話吹水版內離題無所為 不過其它既版就唔好囉...
其實在大家吹水離題的時候又有無考慮過其它人的感受?
大家可能會覺得吹吹水無所謂 無得吹會好辛苦... :
不過大家應該考慮到有些使用者是不想和其它人吹水
一個topic 10個follow 有9個同題目無關 你叫post文果個
load完篇文只睇到大家係到吹水 換轉係以佢既身份來講
感受如何呢? 既然有吹水版 何不回來這個吹水版吹水呢
反而一直在其它版的吹水文章比吹水版內的文章還要多很多呢...

請問...我老公其實患有嚴重思覺失調...老實講...唔離題呢家野對佢嚟講真係有啲難度...請大家忍耐...

q. 8)
永遠愛著您 :em21: [/code]

以後咩post都放上吹水泳池咪冇事o羅.
(重唔做死伯爵...... :em17: )
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:2271a8807d="Billy"]以後咩post都放上吹水泳池咪冇事o羅.
(重唔做死伯爵...... :em17: )[/quote]
咁攪法,伯爵個眼肚可能大到去下扖。
:em17:  :em17:  :em17:  :em17: