藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小恐龍
打印 上一主題 下一主題

SOS 救命 誰可以藉一兩個口罩給我嗎? [複製鏈接]

我要06:45左右,而莫愁就正啦!

我﹖訓醒埋起身囉(放大假中)。
聽日諗住10﹕00起身(如果知醒o既話﹐跟住去葵芳食個麥記早餐﹐行o下新都會睇o下買唔買到衫﹐跟住去Starbuck嘆杯咖啡(可能受唔住引誘食埋件cheesecake)﹐跟住去百佳買o野返o黎煲湯。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:81d1a01bcc="leemoksau"]我﹖訓醒埋起身囉(放大假中)。
聽日諗住10﹕00起身(如果知醒o既話﹐跟住去葵芳食個麥記早餐﹐行o下新都會睇o下買唔買到衫﹐跟住去Starbuck嘆杯咖啡(可能受唔住引誘食埋件cheesecake)﹐跟住去百佳買o野返o黎煲湯。[/quote]
討厭呀~~~係度引人 :em01:

[quote:389359a8be="R & M"]討厭呀~~~係度引人 :em01:[/quote]
煲湯預埋你兩個﹖

[quote:258809b978="R & M"]我要06:45左右,而莫愁就正啦![/quote]

我7:15吧
反正8點前出門就可以了

[quote:d44eb14ca9="leemoksau"][quote:d44eb14ca9="R & M"]討厭呀~~~係度引人 :em01:[/quote]
煲湯預埋你兩個﹖[/quote]
好鬼死~~~感動~~~ :em01:

[笑聲~笑聲滿載溫馨~快樂發心內~~~] :em12:

[quote:60d0212c8a="小恐龍"][quote:60d0212c8a="R & M"]我要06:45左右,而莫愁就正啦![/quote]
反正8點前出門就可以了[/quote]
都差不多8點吧,不過我手腳慢,所以要早o的起身 :!:

[quote:ea2a24030e="R & M"][quote:ea2a24030e="小恐龍"][quote:ea2a24030e="R & M"]我要06:45左右,而莫愁就正啦![/quote]
反正8點前出門就可以了[/quote]
都差不多8點吧,不過我手腳慢,所以要早o的起身 :!:[/quote]

我因為要做早餐準備文件所以才那個時候起
不然我就達半才起床了

miss小恐龍,

唔好意思方late咗啲,而家先睇倒你條thread...我有成盒口罩,你仲要需唔需要呀? 因我都患咗感冒 :cry:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

佢off-line o左了。而且好似已經買o左了。