藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小恐龍
打印 上一主題 下一主題

今日暗開心了把 [複製鏈接]

[quote:6f88ae028f="bikbark"]

不過我讀大二o個陣試過入戲院睇trainspotting (三級)同去打機都俾人查身份證 haha 可以講足50年呀

女人真係又傻又蠢[/quote]

我之前去看kill bill 第一輯的時候
都有給人查過
不過那個時候比依家後生
所以今次仲開心d

Re: 今日暗開心了把

[quote:1bdbd67645="Tomato"][quote:1bdbd67645="小恐龍"]陪朋友去買六合彩

給人查身分證

以為俺還未够18歲

好開心[/quote]

嘩...我都好想...... :mrgreen:[/quote]

哈哈 我舊年都o係投注站俾職員查身分證 我起初唔知佢點解要睇 佢話懷疑我唔夠18...... :em05: 佢都傻傻地......我都做o左10年o野啦 ops: 我老頂即時好大聲咁話"佢未夠18......唔係嘛?!" :!: 而我當時只o係識笑 唔知點回應 :
G :em21: P

17歲時曾被人誤會係23歲 :em06: .....................我呢世都會記得佢 :evil:

22/3歲去 Planet Hollywood 食飯 order 杯酒精飲品,個侍應竟然問我夠唔夠18歲(我開心左好耐) : ,唔怪得間野後o黎接埋 :em05: !
:em09:

依家D服務業從業員既服務真係好!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:dc2a8a04b1="milk"]17歲時曾被人誤會係23歲 :em06: .....................我呢世都會記得佢 :evil:

22/3歲去 Planet Hollywood 食飯 order 杯酒精飲品,個侍應竟然問我夠唔夠18歲(我開心左好耐) : ,唔怪得間野後o黎接埋 :em05: ![/quote]
喂喂 我都試過去繽紛好來塢俾人問夠18歲未呀

中一入學o個陣試過有一個中五師姐問我係咪升中四   :em01:
升大二o個年暑假同爸媽去泰國玩 d團友問我係咪等緊中五放榜  :
即係話我個樣o係8年之間 只係...大......o左.一..年....咋...... (奇幻潮)

跟住做o野之後就急速老化.......  :em01:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:6cb73ac037="bikbark"]
跟住做o野之後就急速老化.......  :em01:[/quote]

我仲老化得快 :dead:
做o左幾年電腦就...... :em06:

如果我唔講估唔估到我幾歲 ?
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

我13歲己經~ 5呎1 (依家5呎6),當時成日比人估我是18、19歲。  :x

反而依家3X,生o左兩件人仔,卻時常比人以為我2X,問我有冇男朋友。 :
Janice & Philip

我已經無把"青春"兩個字放係字典度! :em05:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:900e291202="stephenyeong"][quote:900e291202="bikbark"]
跟住做o野之後就急速老化.......  :em01:[/quote]

我仲老化得快 :dead:
做o左幾年電腦就...... :em06:

如果我唔講估唔估到我幾歲 ?[/quote]
算啦 史提芬 男仔唔係靠o黎d o既
o個日去造衫 o個度個女仔夠話hxxxx好似大我好多 估佢似係30+ 啦 (h君當時已離開現場)
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:05700a1b26="grassman"]我已經無把"青春"兩個字放係字典度! :em05:[/quote]

你今本都無青春本錢. :