藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5507|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

4月4日東涌郊遊樂 [複製鏈接]

對唔住............因為近幾日都不停落雨....山路比較濕滑..易生危險..  
而之前可能好多鄰居入唔到網站...又不能聯絡大家....  
仲要加上呢幾日大家都可能開始收樓比較忙...
所以決定延期.............
如今次延期對各位造成不便...敬請各位見諒...

請問各位有冇興趣到郊外呼吸一下新鮮空氣....
有個好節目介紹俾各位...
就係由東涌行到大澳......該處環境幽美需時大約3-4小時沿路亦唔會太辛苦...
希望各位有興趣人士踴躍參加...........
日期為4月4日...兒童節......  
煩請已報名人士pm我留電話.........唔該..  
請已報名人士..pm我留電話以方便聯絡............. :mrgreen:  thx
已報名人士:
1. Mr. & Mrs. FireFire X 2
2. hales X 2
3. P女 X2
4. John & Esther X 3
5. Sharon&Brian X1
6. bunnud X2
7. FD X2
8. Solskjaer X2
9. 27a x2
10. 200米深 X2
11. Wychan X1
12. 咩咩豬 x1

各位記得儲兩張10送1地鐵車票,用於東涌線,扺好多 :wink: !
:em02:

可唔可以遲啲先 confirm 去唔去ar??
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:1ee319cbf1="diedsee"]可唔可以遲啲先 confirm 去唔去ar??[/quote]
都得但大約遲幾多呢?

3月尾啦...我唔知溫晒書未ar 因為8號要考試
你知啦 5 號緊係用嚟瞓 67 號都要返學
我怕溫唔切書...hehe...臨急抱佛腳
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:6f0516b2ae="diedsee"]3月尾啦...我唔知溫晒書未ar 因為8號要考試
你知啦 5 號緊係用嚟瞓 67 號都要返學
我怕溫唔切書...hehe...臨急抱佛腳 [/quote]
好呀等你......考試緊要d......................

好喎~~~
我放假放到四月中唔驚行完山無精神上堂:-)
等我問下羊咩咩先~~ 8)
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

請已報名人士..pm我留電話以方便聯絡............. :mrgreen:  唔該

雖然我也很想join大家,但可惜當日要上堂啦! :em06:

不過,這裡有個關於其他hiking路線的綱頁給大家參考吓! ops:

http://www.hktraveler.com/homelink.asp?link=http://www.hktraveler.com/route/route_23_a.asp

[quote:0d540a06d5="BearBear"]雖然我也很想join大家,但可惜當日要上堂啦! :em06:

不過,這裡有個關於其他hiking路線的綱頁給大家參考吓! ops:

http://www.hktraveler.com/homelink.asp?link=http://www.hktraveler.com/route/route_23_a.asp[/quote]
唔該BearBear..................... :mrgreen: