藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: jimmykoko
打印 上一主題 下一主題

鮮風系統 [複製鏈接]

我女友最怕d蟑螂通過d鮮風系統都處走...

[quote:4eb3f7304b="IWAT"]我女友最怕d蟑螂通過d鮮風系統都處走...[/quote]

你咪可以英雄救美囉   :em09:  :em09:  :em09:

[quote:2d5afe3c89="wicyh"][quote:2d5afe3c89="IWAT"]我女友最怕d蟑螂通過d鮮風系統都處走...[/quote]

你咪可以英雄救美囉   :em09:  :em09:  :em09:[/quote]

最麻煩係我重驚過?..   ops:    不過我地已經有好辦法...  就係叫我地阿媽訓練我地將來個仔去對付?.. hehe...   :em12:

[quote:0a32440478="IWAT"][quote:0a32440478="wicyh"][quote:0a32440478="IWAT"]我女友最怕d蟑螂通過d鮮風系統都處走...[/quote]

你咪可以英雄救美囉   :em09:  :em09:  :em09:[/quote]

最麻煩係我重驚過?..   ops:    不過我地已經有好辦法...  就係叫我地阿媽訓練我地將來個仔去對付?.. hehe...   :em12:[/quote]

咁你地就要快d攪個仔出黎喇 唔係趕唔切入伙  

:em17:  :em17:  :em17:

爭取原定之中央空調系統

我們現在就要起來爭取原定之中央空調系統 因為有關系統一定要經機電署批准有的關設備安裝及建築署更改圖及結構。所花的時間很長及不一定在現有結構可實行。因此我們要在未平頂前爭取,否則反魂無術。

我不知ck補地價及2000年對此1999年的頂目有什麼影響,如果有些當律師的朋友或業主,請起來告知。

[quote:de896ce955="Solskjaer"]:em02:
鮮風系統只會出風不會漏冷氣但可能會影響室內度所以開冷氣時最好關上鮮風系統鮮風系統會有開關因會用自己單位既電.
(資料由發展商提供)[/quote]

既然用自己單位既電 ...
吨ㄕp整個中央冷氣
電費妐伅K ~ XD

[quote:1aa5e5a6b9="saga"][quote:1aa5e5a6b9="Solskjaer"]:em02:
鮮風系統只會出風不會漏冷氣但可能會影響室內度所以開冷氣時最好關上鮮風系統鮮風系統會有開關因會用自己單位既電.
(資料由發展商提供)[/quote]

既然用自己單位既電 ...
吨ㄕp整個中央冷氣
電費妐伅K ~ XD[/quote]

係夆_成咁 做乜要我地俾電費 :em16:  :em16:  :em16:

[quote:1f40a2221c="wicyh"]
乜鮮風系統係用自己電既咩?   :em05:  :em05:   :em05:

呢d中央野唔係中央俾架咩?  :em13:  :em13:  :em13:[/quote]

呢個咁既鮮風系統 越睇就越要唔過 ....
真係好無實際用途...

[quote:d612f54a56="saga"][quote:d612f54a56="wicyh"]
乜鮮風系統係用自己電既咩?   :em05:  :em05:   :em05:

呢d中央野唔係中央俾架咩?  :em13:  :em13:  :em13:[/quote]

呢個咁既鮮風系統 越睇就越要唔過 ....
真係好無實際用途...[/quote]

吤u係代表左有左囮A地就唔駛開窗 唔駛開窗就無嘈音 無嘈音咁呇a就過得骨啦!

[quote:4d6811ea90="wicyh"]
吤u係代表左有左囮A地就唔駛開窗 唔駛開窗就無嘈音 無嘈音咁呇a就過得骨啦![/quote]

但會熱死喎...