藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Maggie Johny
打印 上一主題 下一主題

TV 天線 [複製鏈接]

大家誤會喇......
TV Socket 安排係那幅牆係因為方便你可以駁埋入細房
而係上面係因為就你去間房

[quote:3b2669ab7d="lux"]大家誤會喇......
而係上面係因為就你去間房[/quote]

但係佢唔整到每間房都有就少見d

[quote:c5443b2c3a="lux"]大家誤會喇......

冇錯係方便o左主人房有 tv 睇~ 但係唔方便客廳呢~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:8410999296="dracula"][quote:8410999296="lux"]大家誤會喇......

冇錯係方便o左主人房有 tv 睇~ 但係唔方便客廳呢~[/quote]

如果發展商真係咁識諗 點解唔索性房同廳既正常位置各安一個?佢賺左我地咁多$$ 整多個tv socket又算係乜? 不過佢會唔會用心良苦同恆昌paul y夾埋博賺多d佣我就唔知啦....

ps: 如果佢係咁別出心裁 係示範單位係咪應該promote佢地既"善心用意"而唔係搵傢俬套餐去掩飾呢?
2座A - original \"M&J\"

一句到尾,發展商及有關(tv socket)的設計者,簡直是無能。條友都唔知響邊度畢業,
學埋些咁既設計,教佢個阿sir...吐血了。怒火中
永遠愛著您 :em21: [/code]

並非無能其實係無恥夾埋恒昌屈我地錢扮晒益我地用888起幅牆真係逢商必奸!!! :em10:  :em10:  :em10:

888唔係一幅牆 只不過係個爛櫃. 好怕佢唔使幾耐就殘 都唔敢要呀.
:D :D :D

[quote:71dbafb06c="daniel_Q"]888唔係一幅牆 只不過係個爛櫃. 好怕佢唔使幾耐就殘 都唔敢要呀.[/quote]

個柜都有佢o既可取之處~
剩係做度門連門框及油叻架出面都要二三仟 一心唔想煩 & 唔想支出咁多o既業主 呢個柜算用得過o既~
見過鬼就唔怕黑啦~

都係既 但我會起番牆 所以都係唔鬼要佢.
不過又要"side"一筆 好傷 ~~~~~€€
:D :D :D

[quote:8c96d224d2="daniel_Q"]都係既 但我會起番牆 所以都係唔鬼要佢.
不過又要"side"一筆 好傷 ~~~~~€€[/quote]

係呀~ 有得選擇點都好過冇~ 用唔用自己決定~
我o個日入房睇佢 d 圖 我同個男仔講話我都想用 不過唔知你地電tv位係點 費時麻煩所以唔會用 只係睇o下~
見過鬼就唔怕黑啦~