藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: daniel_Q
打印 上一主題 下一主題

關於寫信給議員跟進嘈音問題 [複製鏈接]

如果一人一信,繁忙的區議員那有時間看?又顯得不夠團結!  不如各高人試寫一份,然後投票選出;各人簽名,寫出合共幾多名受害業主聯署

我贊成要令到政府或d想出位既議員知道我地既存在...最重要令呇a有個方法zM到我地...[/quote]

當然要留聯絡電話啦

[quote:122d8d2300="JT"]如果一人一信,繁忙的區議員那有時間看?又顯得不夠團結!  不如各高人試寫一份,然後投票選出;各人簽名,寫出合共幾多名受害業主聯署[/quote]

I think so :em11:

千期唔好寫匿名信呀
我係隱形人  :em19:

打去問o下呇a上次個會議有咩結論 or 有咩跟進行動做o緊 問o左之後再算啦~
見過鬼就唔怕黑啦~

咁大家唸唸點寫先啦
我係隱形人  :em19:

可唔可以將d關於寫信同投訴另外開一個Topic... 令到大家更清楚事態發展同D新人更清楚我地講緊乜...  (起碼到題)

[quote:96fec8c125="IWAT"]可唔可以將d關於寫信同投訴另外開一個Topic... 令到大家更清楚事態發展同D新人更清楚我地講緊乜...  (起碼到題)[/quote]

都幾難~ 我地講o下講o下好自然就會轉o左妦臚G度~
有時講講o下又轉番過o黎喎 :em12: ~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:5eaadc1a00="dracula"][quote:5eaadc1a00="IWAT"]可唔可以將d關於寫信同投訴另外開一個Topic... 令到大家更清楚事態發展同D新人更清楚我地講緊乜...  (起碼到題)[/quote]

都幾難~ 我地講o下講o下好自然就會轉o左妦臚G度~
有時講講o下又轉番過o黎喎 :em12: ~[/quote]

不如將under 本topic d關於寫信同投訴另外開一個專欄先...  因我覺得奀N會變得更重要同太複雜...

:roll: ........ hales 版主有咩意見??

照計入伙前都會有好多討論關於 噪音 土地用途o既問題 另外又會討論向區議反映.......... 但係又會唔會混合埋 鮮風槽呀~ 撊房起牆呀~ 呢 d 主題呢?
見過鬼就唔怕黑啦~