藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: daniel_Q
打印 上一主題 下一主題

關於寫信給議員跟進嘈音問題 [複製鏈接]

有冇李議員 tel 同fax no.?
我係隱形人  :em19:

我唸住fax 過去喎

wicyh呢個得唔得呀...
http://www.districtcouncils.gov.hk/kc/chinese/welcome.htm
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

咪係,我地邊識呢d野"鄃r
快些post 上來,等我地可以討回一個公道 (wicyh 好"近")
聲啦
永遠愛著您 :em21: [/code]

post 上黎就唔好喇 我等岈迮f黎至post俾你地睇啦
睇你地都係無意思寫信架喇 凈係叫人聲

下午三時二十五分        1.                        討論藍澄灣售樓程序及消費者權益問題
        (由梁廣昌議員、李志強議員及黃耀聰議員提出)
        (葵青區議會文件第27、27b、27c及27d /2003-2004號)
        (葵青區議會文件第27e、27f、27g、27h、27i及27j/2003-2004號,會上提交)

下午三時五十五分        2.                        動議:「葵青區議會對政府當局並沒有吸收美景花園及油庫十多年前引起規劃上失誤之經驗,竟又再容釵b有潛在環境滋擾之地上建藍澄灣住宅發售,對發展商利用法律漏洞賣樓圖利而不採取補救行動,使有意置業的市民可能蒙受不必要之損失及噪音滋擾表示十分遺憾,並促請有關部門跟進這個事件。」
        (由李志強議員動議,梁廣昌議員和議)
        (葵青區議會文件第27a/2003-2004號)
見過鬼就唔怕黑啦~

呢度你地都有份住架

[quote:6d55994289="dracula"]下午三時二十五分        1.                        討論藍澄灣售樓程序及消費者權益問題
        (由梁廣昌議員、李志強議員及黃耀聰議員提出)
        (葵青區議會文件第27、27b、27c及27d /2003-2004號)
        (葵青區議會文件第27e、27f、27g、27h、27i及27j/2003-2004號,會上提交)

下午三時五十五分        2.                        動議:「葵青區議會對政府當局並沒有吸收美景花園及油庫十多年前引起規劃上失誤之經驗,竟又再容釵b有潛在環境滋擾之地上建藍澄灣住宅發售,對發展商利用法律漏洞賣樓圖利而不採取補救行動,使有意置業的市民可能蒙受不必要之損失及噪音滋擾表示十分遺憾,並促請有關部門跟進這個事件。」
        (由李志強議員動議,梁廣昌議員和議)
        (葵青區議會文件第27a/2003-2004號)[/quote]

幾時架

7月 10日
見過鬼就唔怕黑啦~

無結論..........