藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3540|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

PAUL Y 可以幫你做埋裝修 [複製鏈接]

今日上去做888時 paul y 個職員話佢地都會幫人做裝修 仲俾左個電話我 29509315

會唔會同你design埋?
我係隱形人  :em19:

Re: PAUL Y 可以幫你做埋裝修

[quote:de2788e179="LJJ"]今日上去做888時 paul y 個職員話佢地都會幫人做裝修 仲俾左個電話我 29509315[/quote]

LJJ 你今日上去?? 幾點?? 我今朝 10:40 上去 仲寫o左我地個 forum website 比 3 個業主呀~ ^^
見過鬼就唔怕黑啦~

Re: PAUL Y 可以幫你做埋裝修

[quote:0fe26b80b0="dracula"][quote:0fe26b80b0="LJJ"]今日上去做888時 paul y 個職員話佢地都會幫人做裝修 仲俾左個電話我 29509315[/quote]

LJJ 你今日上去?? 幾點?? 我今朝 10:40 上去 仲寫o左我地個 forum website 比 3 個業主呀~ ^^[/quote]

我夜晚7:00左右......後尾長江d職員話paul y 做888的其中一個目的可能係sell佢地o既裝修 因為恆昌向長江投訴話paul y 做得太平 頂難市wor

[quote:de83d12741="wicyh"]會唔會同你design埋?[/quote]

會唔會design埋就唔知 不過我唔記得問佢多人做會唔會平d

[quote:ccc59c9a99="LJJ"][quote:ccc59c9a99="wicyh"]會唔會同你design埋?[/quote]

會唔會design埋就唔知 不過我唔記得問佢多人做會唔會平d[/quote]

我估都係package黎 都會係39000咁上下

[quote:abaf9228c8="wicyh"][quote:abaf9228c8="LJJ"][quote:abaf9228c8="wicyh"]會唔會同你design埋?[/quote]

會唔會design埋就唔知 不過我唔記得問佢多人做會唔會平d[/quote]

我估都係package黎 都會係39000咁上下[/quote]

唔係傢俬套餐wor 佢話幫你油牆帖牆紙o個d wor

哦.........

我之前問Paul Y,佢又話只做$888,唔做裝修wor :?:

[quote:3b7143534f="diedsee"]我之前問Paul Y,佢又話只做$888,唔做裝修wor :?:[/quote]

o下 :?:  :?:  :?: 不過佢地話做得好低調wor