藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 中原
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣呃人 [複製鏈接]

[quote:577f61dba9="中原"]點樣態度?[/quote]

咁你又點樣態度呀 :em16:
Kelvin & Emily :em01: :em01: 真係給恆昌玩獲金 :em01: :em01:

唔係喎..中原d agent 好專業嫁喎..... 佢上個禮拜打俾我地話回佣出左 問我地想過數定出票.... 我地話要票 咁就約左係呢一兩個禮拜出黎食飯tim.....(d佣佢重緊過我地...久唔久就打電話俾我地話就黎okay.....成日都俾好多pro 同 con(既 advice我地...)佢都唔係主區agent.. 佢係做開半島豪庭.... 但係佢都好清楚rc係點... 冇暪騙嫁喎.....我真係想係呢度表揚佢... 不過...我都唔排除有害群之馬.... 我亦都好興幸自己無遇上呢d討厭既agent....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:6b043efc78="中原"]點樣態度?[/quote]

中原兄如果冇乜事就返返中原(大陸)啦!唔好再搞事啦!乖啦!
閒時睇下足球好遏 連我呢個好波之人都頂你唔順。
我地藍澄灣既事我地業主會自已解決。
至於你就.........小理啦! :em17:  :em17:  :em17:

中原 (先生/小姐)

我唔sure你係唔係做地產既but見你禁care rc呢個盤真係好happy 加上你禁有耐性噤黎reply all rc member真係辛苦你/妳la but點解你/妳噤late先click入黎呢度發表你/妳既個人偉大意見呀 :?: 唔通係因為在果邊冇人so你/妳攪到你/妳要親至入黎呢度會1會我地 :mrgreen: 我真係想問下你/妳係唔係冇野做 (i mean not job to work)你/妳真係好得閒喎 :wink: 定還是係在office1路睇住我地個網1路扮勤力噤做野呀 :em12: 我發覺你/妳好似我個同事喎 8) 不如講個名黎俾我地見識下呀 (係專業既就show off個名唔好是但law人地個名la 唔通在果邊慣左用假名 :mrgreen: )唔知你會話自己係fish/dick dog...定還是係 "白痴小yen"呢 :mrgreen: 我真係好想知架唔該你/妳講我知la 你噤關心我地真係唔知點報答你/妳好la 不如我地入伙果陣為你/妳攪個 "gratitude party"呀 :em19:  :mrgreen:

中原兄:

你好!閣下係在下之網站 [http://ramblercrest.no-ip.com] 留言版中,所留下之言論,已經得到了有關之回應。

閣下可以再到以下瀏覽及回應:
http://forum.sparklit.com/forum. ... amp;commentID=81452

但細看以閣下之專業,是不應該在言論中,提及”好多買家比李xx搵笨”,除非閣下不專業或是假冒。如果不是的話,不應那麼大意把一些不當之言詞留下〔可能會引致有法律問題〕請快快回覆閣下之所屬公司。有代回覆!謝謝!

Regards
Jeffrey & Shirley

好耐冇上網原來呢度熱鬧o左咁多~  :em11:
多謝中原兄將呢個網站推向另一高峰~ 有你o係度真係生息不少~ 希望以後每晚都可以有你o係度娛樂一下大家~ 在此我亦為各業主再一次向你說聲多謝!
中原生~ 最近樓市係咪好o左呀? 有乜好介紹呀? 比 d 意見我啦~ 我無定向風 陣間比人厄就慘啦~
見過鬼就唔怕黑啦~

仲有呀~ 中原兄你o係邊區o架?? 我有好多o野想請教你呀! 你咁有我地心應該唔會嫌我煩 "個可"?~~ :em21:
見過鬼就唔怕黑啦~

Hello I am a new comer !!!

我買左RC無幾耐,第一次入這網頁,就見到D咁激的言論。我買RC前,個agent都有同我講酒店,貨櫃碼頭等問題,我覺得都唔算太差,其他新盤一樣有不同問題,有D仲犀利。其實我自己check過價及問過朋友,發覺早期買RC價錢都幾筍,有些單位放番出去分分鐘有得賺十萬八萬,而我自己見而家個價都幾OK,樓盤本身質素都幾好,所以就扑左搥買。

其實RC的好壞Info,我諗我地大部份人都知道,我未買RC前,我都有比較過青衣其他二手盤及其他區一手盤,發覺RCD價算幾抵,二千零蚊有新樓,設備OK,又有二百米泳池 ,而RC的缺點我見到已在價錢反映左,所以以這個價買RC,老婆都讚我醒。
其實做左RC業主我都放哂心機去諗將來間屋點整同佈置仲實際。 :em04:

mc+sharon

各位藍澄友,.....歡迎你地...
今日大家在藍澄的天空底下相遇,印正半點緣份.....。
曾經有人講過:藍澄灣......是一群年青人,充滿熱誠,充滿希望。
用愛與互相關懷所建築出來的.....。
永遠愛著您 :em21: [/code]