藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3018|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

請問免費Shuttle Bus係唔係就冇啦? [複製鏈接]

係就煩囉。。要坐長途專線!! :em08:  :em18:  :em15:

聽gary講去到5月尾咋 6月開始就無喇... :!:

呢幾日坐多幾轉先~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:b0a2bf206b="dracula"]呢幾日坐多幾轉先~[/quote]我都係咁話!haha...

[quote:717328ed46="Eric&Mandy"][quote:717328ed46="dracula"]呢幾日坐多幾轉先~[/quote]我都係咁話!haha... [/quote]

明天最後呀 :em05: 好吾方便鵝都吾知識吾識坐車入去定系要次次等豬爸接鵝過去頭痛 :em08:
開心時大叫一聲.....Qoo.

明天最後呀  好吾方便鵝都吾知識吾識坐車入去定系要次次等豬爸接鵝過去頭痛

連車都唔識坐? qoo妹你幾多歲? :em03: :em03: :em03:

[quote:2696a71b62="patty&jimmy"]
明天最後呀  好吾方便鵝都吾知識吾識坐車入去定系要次次等豬爸接鵝過去頭痛

連車都唔識坐? qoo妹你幾多歲? :em03: :em03: :em03:[/quote]

我相信Qoo係話唔知應該坐邊架車 而唔係唔識坐車!!

咁大個人 唔知坐邊架車 都識得問下人 上網搵下啦
就算唔係 坐一次 下次都唔洗人再教啦 洗唔洗次次都要人接呀?
除非佢智商有問題啦.  :em16: :em16: :em16:
老實講 我覺得佢係來玩野囉  只有tomato你一個先信佢.  :twisted:  :twisted:

[quote:dc0bf1b923="patty&jimmy"]

咁大個人 唔知坐邊架車 都識得問下人 上網搵下啦
就算唔係 坐一次 下次都唔洗人再教啦 洗唔洗次次都要人接呀?
除非佢智商有問題啦.  :em16: :em16: :em16:
老實講 我覺得佢係來玩野囉  只有tomato你一個先信佢.  :twisted:  :twisted:[/quote]

華上小泥一日姐你地洗吾洗啄到這樣呀 :em16: 鵝由小到大都系屋企人渣車接鵝的老實鵝吾識坐邊架車都吾sT你地事呀 :x Tomato只系想幫鵝解釋脾你地知炸因為你地真系一味啄住鵝吾放羅典解鵝芝前有得罪過你地 :?: 重有要人接有罪 :?: 請問要坐幾多年呢 :?:  : 華你地洗吾洗這樣話鵝呀(除非佢智商有問題啦)太過糞羅好明顯系針對鵝羅 :em08: 鵝要表明鵝吾系來玩野囉要玩洗響里度玩哈好像鵝響里度好小見到你地羅 :!: 請不要離間大家感情吧里度系大家分享感受的地方如果你地真的因為鵝而這樣做/說話那鵝從明天開始便不再發表文章那你地可以不要因為針對鵝而話其它人吧  :em16:  :em06:
開心時大叫一聲.....Qoo.

其實我上次o係荃灣碼頭....明明坐 43號就到
點知走去住 43B.... 去到長安再行去青衣城....
之後再坐shuttle..... 丑死人
見過鬼就唔怕黑啦~