藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7144|回復: 39
打印 上一主題 下一主題

Please cancel the swimming pool [複製鏈接]

If you look into the real situation.....

1. 太窄
2. 太多三尖八角似乎太多危險地帶
3. 太近住宅
4. 水深不平

太窄是最大問題得3-4M闊連人地花園水池都好過.另外以200M長原本四個Life Saver應OK但太多假山假石依家at least 10個才可以!

不過這個"水池"應2005/6才完成!

我覺得好靚wor冇咩問題呀

咩唔係 今年6月中開咩?

咩唔係 今年6月中開咩?

[quote:d3e5774fab="Alvin & Janis"]咩唔係 今年6月中開咩?[/quote]The swimming pool is very good. What's problem?

sorry...我都唔覺有問題
正所謂闊有闊玩 窄有窄 玩
正所謂深有深玩 淺有淺玩遮.
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

私人樓泳池係咁上下啦唔好要求咁多啦.

我覺得普通泳池四四方方 無乜特別
rc個泳池都幾有特色ar~~~
唔游水 淨坐0係水裏面都幾舒服 又有按摩池 :wink:

[quote:288df5429a="Tomato"]我覺得普通泳池四四方方 無乜特別
rc個泳池都幾有特色ar~~~
唔游水 淨坐0係水裏面都幾舒服 又有按摩池 :wink:[/quote]

Totally agree!

Re: Please cancel the swimming pool

[quote:ece6aeb0e5="qualcomm"]If you look into the real situation.....

1. 太窄
2. 太多三尖八角似乎太多危險地帶
3. 太近住宅
4. 水深不平

太窄是最大問題得3-4M闊連人地花園水池都好過.另外以200M長原本四個Life Saver應OK但太多假山假石依家at least 10個才可以!

不過這個"水池"應2005/6才完成![/quote]

咁又點只3-4米呢!
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊