藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3838|回復: 31
打印 上一主題 下一主題

今晚好熱. [複製鏈接]

好熱 所以開冷氣.

現在很爽....cool..

我已開了冷氣好多個星期了,係真係好爽,好舒服
不過交電費就..... 無命!   :dead:
原居民2004~2013

真係又熱又焗 :dead:
我隻慳家佬又唔比開冷氣......唯有開住風扇啦 :roll:

[quote:ad15c41228="Tomato"]真係又熱又焗 :dead:
我隻慳家佬又唔比開冷氣......唯有開住風扇啦 :roll:[/quote]

都唔算好熱呀.
四月咋喎.
幾時先得黎過到個夏天呀.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

哈哈...我都唔捨得開冷氣不過開住個抽濕機都係咁上下~
仲有...驚冷親... ops:

阿茄 你話比你隻佬聽 每日自己比多10蚊佢交電費囉~ 咁慳~
:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

而家開著冷氣真係好鬼舒服呀!

Q. :mrgreen:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:aa62694476="Billy"][quote:aa62694476="Tomato"]真係又熱又焗 :dead:
我隻慳家佬又唔比開冷氣......唯有開住風扇啦 :roll:[/quote]

都唔算好熱呀.
四月咋喎.
幾時先得黎過到個夏天呀.[/quote]

因為我好鬼怕熱....少少熱都周身唔舒服同發脾四 :x
四月已經覺得咁熱 夏天3x度都唔知點算...... :dead:

[quote:a9932e47d6="Kiliyan"]阿茄 你話比你隻佬聽 每日自己比多10蚊佢交電費囉~ 咁慳~
: [/quote]

比10蚊佢 佢會私吞....... :evil:

今晚依然好熱。蕃茄婆婆,你老公比吾比你開冷氣呀?
Q. 8)
永遠愛著您 :em21: [/code]

今日都係開冷氣..
開左..就想日日開..

爽呀..爽呀...