藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

誠徵白老鼠或蝗蟲部隊 [複製鏈接]

唔緊要啦,下次再煲過(不過唔知幾時) :
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:656b490c3e="Tomato"]我今日先睇到咋...........天呀 :em06: [/quote]

你錯過左好味靚湯喇...... :zdevil:
我就...... :mrgreen:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

大少奶,我...............我......................... :poor:

(大少奶 :em21: m.)
:em09:

奶朱,其實你想做乜呢?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

因為我打左電話比佢但係佢唔賞面...
:HIT: milk
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

咪傻啦,我唔會阻人發達o既  :em12:
最多下次或者如果咁o岩可能係有機會再煲湯,就揀日頭煲啦

[quote:e62508f86d="Billy"]因為我打左電話比佢但係佢唔賞面...
:HIT: milk[/quote] :em03: ....... :em06: ....... :dead: .........[quote:e62508f86d="bikbark"]咪傻啦,我唔會阻人發達o既  :em12: [/quote]唔係呀,o個晚我冇份游乾水,當晚我只係有少少感冒,食左粒藥好懶咁撻係屋企唔想郁。 ops: [quote:e62508f86d="bikbark"]最多下次或者如果咁o岩可能係有機會再煲湯,就揀日頭煲啦[/quote] :face13:

[quote:237ffc1f1b="milk"]唔係呀,o個晚我冇份游乾水,當晚我只係有少少感冒,食左粒藥好懶咁撻係屋企唔想郁。 ops:[/quote]

原來係咁 佢聽唔出你把聲有事 等我地以為你去左游乾水 佢低鬧. :x

[quote:237ffc1f1b="bikbark"]最多下次或者如果咁o岩可能係有機會再煲湯,就揀日頭煲啦[/quote]

而家有機會俾Bikbak再煲湯或者整野食. :mrgreen: 你知幾時架啦!

[quote:eb8424bfff="Sure Win"]
[quote:eb8424bfff="bikbark"]最多下次或者如果咁o岩可能係有機會再煲湯,就揀日頭煲啦[/quote]

而家有機會俾Bikbak再煲湯或者整野食. :mrgreen: 你知幾時架啦![/quote]
知 搵日嘛! :mrgreen:

[quote:98759a7032="Sure Win"]原來係咁 佢聽唔出你把聲有事 等我地以為你去左游乾水 佢低鬧. :x [/quote] :face13: