藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

爛相 [複製鏈接]

#7幅好,不過衰在後面有填海工程,唉!唉!唉!

[quote:b4b520adb0="hales"]Color version :

[/quote]

我都係鍾意黑白果張多D. :em11:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

我反而鐘意第一張多d 幾有意思 一個老人家畫緊一幅年青人0既肖像畫 一老一嫩 好大對比 相片中尤其凸出了老人家的白髪及年青人的青靚白淨 令人有種稀虛 歲月不饒人的感覺 唔知果位老人家係咪畫緊佢自己後生時的靚仔樣 :em12:

[quote:c258201286="Hotcake"]我反而鐘意第一張多d 幾有意思 一個老人家畫緊一幅年青人0既肖像畫 一老一嫩 好大對比 相片中尤其凸出了老人家的白髪及年青人的青靚白淨 令人有種稀虛 歲月不饒人的感覺 唔知果位老人家係咪畫緊佢自己後生時的靚仔樣 :em12:[/quote]

但係個年青人好似係 "蝦你波特" o黎喎!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

係喎!Hales 有冇興趣影o的非常動態o既相呀?例如踢波啦!

[quote:760f6b417a="R & M"]係喎!Hales 有冇興趣影o的非常動態o既相呀?例如踢波啦![/quote]

架撐唔夠能力去影sport photo :

[quote:ab803622c9="hales"][quote:ab803622c9="R & M"]係喎!Hales 有冇興趣影o的非常動態o既相呀?例如踢波啦![/quote]

架撐唔夠能力去影sport photo :[/quote]

架撐唔夠咪買到夠o羅!草人既148又昇啦!佢為o左足球隊係唔會計較 o既   :em12:

[quote:a9d77f639c="R & M"][quote:a9d77f639c="hales"][quote:a9d77f639c="R & M"]係喎!Hales 有冇興趣影o的非常動態o既相呀?例如踢波啦![/quote]

架撐唔夠能力去影sport photo :[/quote]

架撐唔夠咪買到夠o羅!草人既148又昇啦!佢為o左足球隊係唔會計較 o既   :em12:[/quote]

咁好? :mrgreen:
老闆唔該一部 1ds mk II + 一支300mm f/2.8 同埋要多一個 1.4X同一個2X丫 :
順便問埋 600mm f/4 有無貨 :

ps:
1ds Mk II  $57500
300/2.8   $34800
1.4X    $2600
2X     $2500
600/4    $67000
:mrgreen:  :mrgreen:

[quote:e349d44347="hales"]ps:
1ds Mk II  $57500
300/2.8   $34800
1.4X    $2600
2X     $2500
600/4    $67000
:mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

你買左先,日後慢慢計
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!