藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣宣傳單張 [複製鏈接]

其實我覺得我地應該可以申請到 係班管理公司唔幫我地攪......
雖然話唔係個個都會塔呢0的專巴 但係我相信各人買樓時都預0左有專巴架啦..
好似話陽光巴士自負盈虧.......

我地都重有keep住呀! 村巴度.....買樓時已知用屋苑申請就實冇 但用酒店名義申請就冇問題 但就要有心理準備要同酒居客共用 而且有消息話到時有免費車往來酒店。以上大部份是由利嘉閣提供 小部份由機場部門小道消息透露。
藍澄灣內三口子的家........John Esther & Hei Hei :em21:

可以告發展裔 貨不對板 !
JANICE :em11:

[quote:3b88ec3284="OON"]可以告發展裔 貨不對板 ![/quote]

唔可以告架!

1.  佢無話一定有呀 ! 佢可以話 "Subject to Final Amendment"....
2.  佢無話永世唔比您呀! 只不過唔知幾時有....
3.  就算登出來的相片都可以說 "只作參考之用".....

無得拗袈  :em06:
原居民2004~2013

如果咁都可以告,我諗唔止告呢一樣啦! (其實我都想可以) 本來五幢大廈都冇話作長期住宅出售架,點知後來............所以今日我地有「幸」買左來住。政府重保留緊追穵權利!
藍澄灣內三口子的家........John Esther & Hei Hei :em21:

照你咁講我地未無保障 ???
JANICE :em11:

[quote:833e68f797="OON"]照你咁講我地未無保障 ???[/quote]咁又未必! 唔通政府夠膽告"李生" ? 放心啦! 你想保障乜? 連條Highway 支線都開始起緊囉。

其實如果我地團結的話 有好多野都可以做到0既 不過大家又怕影響樓價........

錯! 怕"做左野"會影響樓價係膚淺的睇法
如能爭取到好的改善才提昇樓價的原因
團結係一個問題
統籌 聯繫又係另一個問題
原居民2004~2013

[quote:79c203e67c="vivian"]錯! 怕"做左野"會影響樓價係膚淺的睇法
如能爭取到好的改善才提昇樓價的原因
團結係一個問題
統籌 聯繫又係另一個問題[/quote]正面看如是! 可恨的是一場長期耐力鬥爭戰,而且勝數更難預料。