藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FanStar
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣 AUG 2003 宣傳單張 (3) [複製鏈接]

[quote:386607ea96="dick&queenie"]之前都夠話免費啦....而家都冇人提 :twisted:[/quote]
咁仲係唔係免費 :?:

[quote:cf3cdca1c6="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:cf3cdca1c6="dick&queenie"]之前都夠話免費啦....而家都冇人提 :twisted:[/quote]
咁仲係唔係免費 :?:[/quote]

以董生的理論,冇講就表示冇左了,相信佢地會睇老董頭。

[quote:1545b3a1f6="wychan"][quote:1545b3a1f6="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:1545b3a1f6="dick&queenie"]之前都夠話免費啦....而家都冇人提 :twisted:[/quote]
咁仲係唔係免費 :?:[/quote]

以董生的理論,冇講就表示冇左了,相信佢地會睇老董頭。[/quote]
慘~~~~~~~~~ :|

哎...到佢話免費... 你地又話唔公平..要用者自付.... 又話保養 又話滾你費......

咁 究竟你地想佢地點喎....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

有冇聽到 商台都有rc既廣告~~@@

新城都有
我係隱形人  :em19:

喵~
係咪把握入市良機.....有買趁手....
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

呢排唔賣電視廣告 轉賣電台廣告.
除咗蘆澄灣 宇晴軒都係電台賣廣告

radio adv.

[quote:16abb2b001="kitty&Raymond"]呢排唔賣電視廣告 轉賣電台廣告.
除咗蘆澄灣 宇晴軒都係電台賣廣告[/quote]

KITTY & RAYMOND

電台賣廣告係唔係好似之前電視廣告噤SALES架 :?: 我買rc果陣聲個經紀話發展商之前講明唔rc唔會好似映灣園噤落重本廣告喥because個cost冇禁high噤個selling$亦唔會拉得太高喎 but我都係聽架咋

小YEN

喵~
又唔係喎 貓貓覺得rc D 廣告都sell 得好行o番!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~