藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

大家有冇興趣攪七月的創版版聚 [複製鏈接]

卡拉ok...........BBQ...................自助餐...........遊船河....... :em04:

[quote:3aa2b660e1="Mr. & Mrs. FireFire"]卡拉ok...........BBQ...................自助餐...........遊船河....... :em04:[/quote]你想一日一次過玩晒呀 :
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我只係諗 要搵一樣活動係可以容納到晒咁多人 都真係唔容易呢~
其實好似四月咁去唱 k 都好開心既~

一係就黎個運動日 用盡晒 rc d 設施 :

[quote:d3aac33962="Ice"]一係就黎個運動日 用盡晒 rc d 設施 :[/quote]
咁好易咋喎
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

err......... 哈哈 h:

舊年16/7打八號風球,如果今年要攪都要望天打掛!

[quote:53a162bb30="H&H"][quote:53a162bb30="Mr. & Mrs. FireFire"]卡拉ok...........BBQ...................自助餐...........遊船河....... :em04:[/quote]你想一日一次過玩晒呀 :[/quote]
都好喎~~~ :em04:

咁今年即係玩乜???我想食野喎...... :em04:

唔好意思 呢幾日唔舒服 "人"咳未癒 遲o左出post......

o個日o係大家樂見到robert 佢話不如就攪遊船河喎 安排隻船o係青衣碼頭出發 再去大嶼山

日期: 8月頭o既星期日
時間: 日光白白
出發地點: 青衣碼頭
行情: 他兜你去迪士尼
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

船河好呀 HALES 太你已經幫我地 BOOK 好???