藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4134|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

大橙 Number [複製鏈接]

請問大家 :

大橙4系列 是4012 or 4210 呢?    :em14:
我忘記了個編號.
原居民2004~2013

Re: 大橙 Number

[quote:eeb12b9588="vivian"]請問大家 :

大橙4系列 是4012 or 4210 呢?    :em14:
我忘記了個編號.[/quote]

最近有隻4338
永遠愛著您 :em21: [/code]

Many thanks !
乜 有4338 牙? 等我搵下先.....

咩o黎o架?
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

sorry 乜野係大橙4系列?

路人甲上

我唔知
不過今日嚮百 x 見到 買咗個....
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:def0daeddf="diedsee"]我唔知
不過今日嚮百 x 見到 買咗個....[/quote]

唔知妳又買???  :?:
咁係咩o黎o架?? 真係橙o黎o架??
見過鬼就唔怕黑啦~

係橙ar....新奇x個貼紙上個 code loi
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

Sorry 我以為大家知....
有沒有留意到美國橙很多時都有個label在橙上
我聽說是不同種植的地方的標籤
以識別不同橙的種類
細橙很少有label
大橙則很多時有label
好似是3710 (在這裡我叫3系列吧)
而4210 or 43xx(我叫4系列吧)
4系列的橙size比較大個
而價錢亦較貴
(如有錯漏請多多指教)

(由於今天要寫少少筆記,忘記了是4210 or 4012 所以在這裡求教了)
Thanks for Queenie's answer!

電話 d 型號我都脫哂節..... 估唔到連橙都有咁多型號..... :dead:
見過鬼就唔怕黑啦~