藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

16-8-2003 最新RC美圖速遞.. [複製鏈接]

Nice picture!  Thanks ALL!!!  :em21:

係咪有人去?? 幾點?
其實果度有冇地方泊車呢?..

[quote:c663b55eb5="hales"]係咪有人去?? 幾點?
其實果度有冇地方泊車呢?..[/quote]
果度有間 Essos 油站...可以停車....環境唔錯....

火火你地去唔去呢?

[quote:57cd766893="hales"]火火你地去唔去呢?[/quote]
或者會去一陣....
因為6點半約左人... :mrgreen:

住宅都幾好,但認真講,間酒店真係超勁核突。
一格格,另我想起三更裡面,黎明走過那些舊大廈。
你話如果向內園的單位,夜晚望過去,有個人企響其中一格,真係好可怕。
實在一星酒店都不值,比起七十年代那些舊式公屋還核突。
如果用建築美學去睇這酒店的設計,實在是.....零雞蛋。
正面去看整個屋苑,令我想起...監獄。.......... :em06:
好彩住宅...都ok :?  :?

[quote:05766a225f="dick&queenie"]住宅都幾好,但認真講,間酒店真係超勁核突。
一格格,另我想起三更裡面,黎明走過那些舊大廈。
你話如果向內園的單位,夜晚望過去,有個人企響其中一格,真係好可怕。
實在一星酒店都不值,比起七十年代那些舊式公屋還核突。
如果用建築美學去睇這酒店的設計,實在是.....零雞蛋。
正面去看整個屋苑,令我想起...監獄。.......... :em06:
好彩住宅...都ok :?  :?[/quote]

我琴日去過實地都睇到間酒店我都非常讚同你的講法 :em11: 間酒店真係好難頂 :em18:  :em03:所以我諗夜晚都係拉窗簾好的真係驚無拉拉嚇死~~ :em18:  :em06:
但我有一個問題就係一直都聽到有的人講我地對面係5星級酒店(咁都可以話5星~~唉)又聽到人講係服務式住宅都唔知邊樣係真?? :?:

我估係海澄軒o個類

好清楚呀..........第一張由呢角度影入去睇落都唔係好有壓迫感~~~~~~~~

但間酒店究竟仲會唔會加玻璃窗o架?????????

thanks 火生火太~~~~~~~

[quote:e005d1e009="Teresa&Fai"]好清楚呀..........第一張由呢角度影入去睇落都唔係好有壓迫感~~~~~~~~

但間酒店究竟仲會唔會加玻璃窗o架?????????

thanks 火生火太~~~~~~~[/quote]

我始於覺得會加玻璃窗囉!唔係咁多lon lon做乜 不如一條欄杆咪算囉