藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Simon Michelle
打印 上一主題 下一主題

園景 [複製鏈接]

model d 野一向都好不實 ~

e.g. 坉禶|咁蠢 include 埋個好高酒店同個 9 碼係個model 入面倒自己米
只整兩三層既會所

個 model 泳池感覺闊
係因為奀Nd 游緊既人 水泡都整到好細 ...

大同細係好 comparatively speaking ...

此為之 ...... 視錯覺 ~

[quote:8b40e59c30="Solskjaer"]:em01:  :em06:  :em05: 我的幻想經常圍繞在新蒲崗/元朗大馬路一帶呀!點算呀? :em01:  :em01:  :em01:  :em06:[/quote]

Hi Solskjaer 終於見到你登記啦 仲以為你唔見左個url啦...

:mrgreen:

我覺得好似元朗大馬路個條仲闊d喎.... 唔知平均有冇20米闊呢? :em05:

仲有....
唔知大家覺唔覺得個泳池好似好淺.... 有冇任何準業主問過究竟個泳池最深有幾高?(我自己都醒唔起去問d職員tim) :em03:

不過加多少少幻想力 再配合樓書既圖片 都仲有少少憧憬...

anyway 多謝Simon&Michelle   :em11:
2座A - original \"M&J\"

可能系BB池?! :em16:

[quote:5bf646f1bb="wychan"]可能系BB池?! :em16:[/quote]

成億搞個 bb 池 ... 唔係掛...

為照顧各方面人客
應該有深有淺掛 ~~~

個泳池坉禶d好?個酒店租務妘ㄚY咁先喇..

乜咁既
我係隱形人  :em19:

如果係咁窄不如起個公園 人工瀑布仲好啦!
我係隱形人  :em19:

我諗整完都唔會太差o既..果d一舊舊灰色o既好似係瀑布.....之後再加d假樹上去..
我諗會幾靚架.. :em11:

[quote:de9a38e22d="Mr. & Mrs. FireFire"]我諗整完都唔會太差o既..果d一舊舊灰色o既好似係瀑布.....之後再加d假樹上去..
我諗會幾靚架.. :em11:[/quote]

唯有咁唸   :cry:  :cry:  :cry:

[quote:7bc6a03d7e="wicyh"][quote:7bc6a03d7e="Mr. & Mrs. FireFire"]我諗整完都唔會太差o既..果d一舊舊灰色o既好似係瀑布.....之後再加d假樹上去..
我諗會幾靚架.. :em11:[/quote]

唯有咁唸   :cry:  :cry:  :cry:[/quote]
wicyh唔好咁灰啦......買樓係件開心o既事實...
人地點講咪油人地 law...
反正已經買左...改都改唔倒....
不如向好果方面諗諗....Right  :em04:

[quote:7637684f94="wicyh"]如果係咁窄不如起個公園 人工瀑布仲好啦![/quote]

人工瀑布呇酗X ~