藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: lux
打印 上一主題 下一主題

Photo of 888既實物 [複製鏈接]

[quote:1592e185cc="saga"][quote:1592e185cc="Mr. & Mrs. FireFire"]以$888黎講.真係唔錯....
但個櫃真係簫灟佼?.
我同個sales講話(好似唔係太實用)妘ㄧ靮Y.
之後妐雈i以搵d師父再整多個櫃係木櫃前面... :shock:
咁個廳咪好窄.. :em09:
另外個櫃向bedroom果邊有櫃仔突左出黎...又驚整細張床... :?
相比之下...恆昌個櫃好似實用d...[/quote]

我都係咁諗
同埋放多d野係d架上面 就可以吸咁聲[/quote]

我都係咁諗喎 前面兩旁做櫃 saga你會唔會做888個櫃
我係隱形人  :em19:

[quote:44c18485dc="wicyh"]
我都係咁諗喎 前面兩旁做櫃 saga你會唔會做888個櫃[/quote]

我揀左恆倡 ...  :

我都買咗$888呢個櫃呀我覺得都OK而且之後我可以去"宜家"度買的層板間上去就可以放多的嘢呀!!
個櫃有3種顏色揀:胡桃木色紅欅本色和近牆色(即欅木色加少少金色)
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P

佢個柜真係好底~
見過鬼就唔怕黑啦~