藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3266|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

和記環球電訊 服務差到你唔信 睇下你就知 [複製鏈接]

唔知有幾多人好似我有里個遭遇 :twisted:  我講出黎想比未入伙/想用里間公司的人借鑒 無bad experience的真係好彩,應該去埋六合彩:

我屋企以前用盈x的 搬之前預早兩星期call定盈x轉地址並把服務供應商,轉去和記啦.兩星期後搬入屋發現電話無tone,插好曬但係無聲,但係用手機打自己屋企線係有聲架,表示盈x已轉線,打去盈科佢地話轉左成個禮拜!我於是幸運地打通(當然用手機)去和記環球電訊的電話,佢話線路可能有問題,我約佢上黎整整條線.

佢實牙實齒話會上黎整,約實星期五6點至9點,我放工飛撲返屋企等,由6點等到11點無人黎亦無電話話唔黎 :em10: .再耐心d打多次約星期六下晝,我成個禮拜六下晝坐係屋企等,等到夜晚8點,無人黎無電話到話唔黎 :em13: .打去投訴佢話覆我,一直都無覆過我.同樣情形-放飛機 :em20: !!!

我終於打去要終止服務,佢地竟然晌夜晚十一點打我手機,話佢地馬上上黎整 :em03: ,我話唔好啦,第一,都夜啦!第二,無論點我要終止服務.佢話”唔好啦,我個主管想同你傾下”,跟住比音樂我聽,聽左兩分鐘 :evil: 我收線.跟住再打黎再比我聽音樂,我再收線.

以上所有電話來往都係我打去,佢唔覆我,我打去,佢又唔覆我...諸如此類.

你係我,你興唔興? :em10:  :em13:  :em16:  :em15:  :evil:  :twisted:  :em18:

Yes I also...  Very Cheap!!!!

係呀...佢個hot-line D人x哂架....永遠冇人聽。
永遠愛著您 :em21: [/code]

唔好咁怒氣因為我發生個件事重金個你LA絛線CUT左阿婆入左醫院個師父極之無禮貌重反轉頭要報警拉我投訴無人理不過我誓不罷休已經處理緊實要追究到底有興趣交換意見投訴請CONTACT我!! :em20:

k

唔裝電話  用手提好過 :x

[quote:df6bcc465e="k"]唔裝電話  用手提好過 :x[/quote]

我都 係咁話. 次次2樓收樓處門口Sales遊說我裝電話 我都話經過執漏經驗後 我決定唔再用同和黃有關的公司o既服務.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

死啦...........我原本想用和記 見你地咁講 我好唔想用 但我又唔渣得主意........
有無d成功例子呀???我都知無乜0架喇 ops:

嘩...有無人用緊和記固網係無事o架?

[quote:5b1d2814ea="Tomato"]死啦...........我原本想用和記 見你地咁講 我好唔想用 但我又唔渣得主意........
有無d成功例子呀???我都知無乜0架喇 ops:[/quote]

我已用哽喎都幾順利.........單都已收到.
目只近觀心能望遠

都好.........
希望我會好似你咁幸運 :em19: