藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 19752|回復: 80
打印 上一主題 下一主題

恒昌揀傢俬小結 (Last Update 12-01 13:50) [複製鏈接]

以下內容是由之前兩個topic內容總結出來.
Link:有關揀傢俬的事
Link:有無朋友買恒昌d傢俬

如果大家有其他已知的價錢 又或資料上有錯誤 請replay這個topic.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:9334ad163a="CJ"]我要"主人房"加大! 半呎都煞;-p[/quote]

每半呎 400  :
可以可以加 1000 呎?   :em09:

我要"主人房"加大! 半呎都煞;-p

[quote:189dfe7802="sam"]同恆昌理論無用架~~plan都join左..佢地釆你都傻..唔會再俾優惠總之記住...要加轉傢俬前諗清楚先加左好難取消我粗略計過佢地個套餐價就算係佢門市續件買都仲平d...[/quote]

門市個價包左送貨未架?  8)

[quote:3afa1217ad="sam"]同恆昌理論無用架~~plan都join左..佢地釆你都傻..唔會再俾優惠總之記住...要加轉傢俬前諗清楚先加左好難取消我粗略計過佢地個套餐價就算係佢門市續件買都仲平d...[/quote]

有無人係個 package 以外拎到佢任何優惠?

同恆昌理論無用架~~plan都join左..佢地釆你都傻..唔會再俾優惠總之記住...要加轉傢俬前諗清楚先加左好難取消我粗略計過佢地個套餐價就算係佢門市續件買都仲平d...

恒昌在示範單位新加的price list ??
只此一張
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

Re: 恒昌揀傢俬小結 (Last Update 12-01 13:50)

[quote:b3e4ec89df="stephenyeong"]以下內容是由之前兩個topic內容總結出來.

[/quote]

please update 餐桌一張 + 餐椅四張 - deduce $1500   

[quote:01456302bc="stephenyeong"][quote:01456302bc="H&H"]我昨晚都去揀左傢俬 我冇乜野唔要 雖然都要加五千多 但以我要訂做既野黎講 價錢都合理....感覺都ok 未至於要同佢地撐羅!!

有d野就唔難揀 雖然唔太多款.... 有d野就.....揀又唔係 唔揀又唔抵!

其實佢地有晒"扣數"既表 應該唔會個個扣減既價唔同![/quote]

我都認為佢地扣減有standard price 之前大家話扣減的出入可能是不同人描述做成的錯覺.[/quote]

雖然話有晒price list但係我覺得佢地真係太d搵人著喇 扣既就減少少真係... :em05: 點都好喇大家都係想開開心心o者希望佢地唔好太過份喇 :em16:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

[quote:c6c9ee244d="H&H"]我昨晚都去揀左傢俬 我冇乜野唔要 雖然都要加五千多 但以我要訂做既野黎講 價錢都合理....感覺都ok 未至於要同佢地撐羅!!

有d野就唔難揀 雖然唔太多款.... 有d野就.....揀又唔係 唔揀又唔抵!

其實佢地有晒"扣數"既表 應該唔會個個扣減既價唔同![/quote]

我都認為佢地扣減有standard price 之前大家話扣減的出入可能是不同人描述做成的錯覺.