藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Arbee
打印 上一主題 下一主題

有冇人有地下大堂 同樓層電梯大堂既相呀?? [複製鏈接]

咁既價錢如有"灝景灣"咁既質數 RC 就真係物"超"所值? 但現實有冇可能? 所以都係諗得"實際"D 諗得比較保守 到時收樓 呢樣又好D 果樓又好D 咁咪開心D 起碼唔會希望(好似邊度邊度 最好係果度果度咁) 越大 失望越大先啦 :wink:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:78199dd8ce="H&H"]咁既價錢如有"灝景灣"咁既質數 RC 就真係物"超"所值? 但現實有冇可能? 所以都係諗得"實際"D 諗得比較保守 到時收樓 呢樣又好D 果樓又好D 咁咪開心D 起碼唔會希望(好似邊度邊度 最好係果度果度咁) 越大 失望越大先啦 :wink:[/quote]
我而家睇到d相都已經好滿足lu................

wow ~ 唔該哂 Fanstar !!! 好勁 我搵左好耐都搵唔到呀(except the one in this forum before) 你點搵嫁 ??

[quote:d1bd7b13e9="Arbee"]wow ~ 唔該哂 Fanstar !!! 好勁 我搵左好耐都搵唔到呀(except the one in this forum before) 你點搵嫁 ??[/quote]
好卒苦咁偷入去映架...有冇興趣....下次預你......... :em12:

[quote:a64b9e8368="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:a64b9e8368="H&H"]咁既價錢如有"灝景灣"咁既質數 RC 就真係物"超"所值? 但現實有冇可能? 所以都係諗得"實際"D 諗得比較保守 到時收樓 呢樣又好D 果樓又好D 咁咪開心D 起碼唔會希望(好似邊度邊度 最好係果度果度咁) 越大 失望越大先啦 :wink:[/quote]
我而家睇到d相都已經好滿足lu................ [/quote]

大家都講得好噤 :em11: 依家都好好呀 淨係睇 "3flatlift"果副相大堂果盞 "大既頂燈"都好得la :em11: (我依家對rc簡直 "充滿信心" :mrgreen:  :em11:  
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

[quote:7a5043bcc3="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:7a5043bcc3="Arbee"]wow ~ 唔該哂 Fanstar !!! 好勁 我搵左好耐都搵唔到呀(except the one in this forum before) 你點搵嫁 ??[/quote]
好卒苦咁偷入去映架...有冇興趣....下次預你......... :em12:[/quote]

偷入去 ???? 係真唔係呀 ??? 好喎 非常有興趣呀 !!!!

[quote:14c8d0c601="Arbee"][quote:14c8d0c601="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:14c8d0c601="Arbee"]wow ~ 唔該哂 Fanstar !!! 好勁 我搵左好耐都搵唔到呀(except the one in this forum before) 你點搵嫁 ??[/quote]
好卒苦咁偷入去映架...有冇興趣....下次預你......... :em12:[/quote]

偷入去 ???? 係真唔係呀 ??? 好喎 非常有興趣呀 !!!![/quote]
我觀察過門口個保安唔會check d人...如果夠膽都應該冇問題... :mrgreen:

入去之前要記得著到爛身爛勢和著勁污穢o既白返魚及帶安全帽等保安覺得你係地盤佬就應該可以過骨啦. :em17:  :em17: