藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2827|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

有無人知道最新HSBC火險的情況呀? [複製鏈接]

有無人知道最新HSBC火險的情況呀? 今日佢地就會扣我地錢喇....因為我仲未CONFIRM AXA果邊....佢地話 明日係EXPIRY 今日就會扣定錢.... :cry:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

Re: 有無人知道最新HSBC火險的情況呀?

[quote:6556c9f59b="Kiliyan"]有無人知道最新HSBC火險的情況呀? 今日佢地就會扣我地錢喇....因為我仲未CONFIRM AXA果邊....佢地話 明日係EXPIRY 今日就會扣定錢.... :cry: [/quote]

你可以搵佢幫你HOLD住 晤好扣火險 因為佢幫我地跟進"藍澄灣"需晤需要買
佢同我講有好多RC業主問緊火險問題
HSBC MISS CREAMY LAU TEL : 2288 8162

Thanks Seven!!!! I will try to call her later. Thanks again.
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

點解HSBC旺角分行堅決要我買  :?:  :?:

Thanks Seven
HSBC Let me hold too......
hope have good news soon........
[```]

係呀 大家千祈唔好買住 因為我都係hsbc既劉小姐 佢話接到我地屋苑好多投訴 所以會將我地既case group埋一次過處理 依家雖然到期 但會當我地係special case 唔會扣錢住. 如果大家再有進一步消息 就再聯絡啦......... :wink:

[quote:d0104b82db="Kiliyan"]Thanks Seven!!!! I will try to call her later. Thanks again.[/quote]

不用客氣 !    
大家同一屋簷下 ! :em19:

[quote:a8288082e0="SEVEN"][quote:a8288082e0="Kiliyan"]有無人知道最新HSBC火險的情況呀? 今日佢地就會扣我地錢喇....因為我仲未CONFIRM AXA果邊....佢地話 明日係EXPIRY 今日就會扣定錢.... :cry: [/quote]

你可以搵佢幫你HOLD住 晤好扣火險 因為佢幫我地跟進"藍澄灣"需晤需要買
HSBC MISS CREAMY LAU TEL : 2288 8162[/quote]thanks for your information.  I just called her and now hold the autopay.  THANKS
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:678dfb3d92="SEVEN"]
HSBC MISS CREAMY LAU TEL : 2288 8162[/quote]

我都搵左hsbc fire insurance

If you have any questions regarding Fire Insurance you are most welcome to contact our Insurance Department on (852) 2583 8000 or send related enquiries via their email address: personalinsurancedivision@hsbc.com.hk.

我係按俾星展 之前都有哩個問題. 其實管理費已經包埋火險了 但係銀行同管理公司冇溝通 所以扣咗800+火險 不過上個月已經退返. 程序上銀行會問管理公司要火險証明 不過和x管理公司o既工作效率......大家心照啦.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。