藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5560|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

有比賽 (26/2 早上) Urgent!! [複製鏈接]

各位 一個新的嘗試 我囉到一個草場 資料如下....

Date : Feb 26 2005 (Sat)
Time : 8:00 a.m. - 9:30 a.m.
Venue :Morse Park #2
Surface : Natural Turf

我公司的同事會組成一隊 與藍澄灣隊來一場比賽. 雖然說是草場 但該場地是沙地一片 所以 即使你無釘鞋 平地足球鞋以及"白飯魚"都可以. 再者 是次為娛樂性質 大家玩一朝 不要太介懷.

請各位盡快回覆 以點算人數 若星期六前未夠一隊(10-11人) 就要取消了.

謝謝.

你..........你有冇寫錯呀......8點AM :shock:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

無錯呀.... 草場好難book 呀.....
喂 可唔可以幫我放上頁頂呀.

要返工呀~~~~
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

要瞓覺呀 25 號晚同班firend 去玩呀. 我黎吾到啦

Sorry i'm not available.

要返工呀!!!
Rambler Crest Soccer Club

i cant join la
下就有場波呀 .  

I'll join another match at 11:00am at the same day in Lok Fu also. Sorry!
藍澄灣內三口子的家........John Esther & Hei Hei :em21:

I'm OK! 但睇怕............
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!