藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7694|回復: 34
打印 上一主題 下一主題

弊喇!草孩新聞台0瓜左! [複製鏈接]

弊喇!昨日開始,我個新聞台0瓜左!所有文章&相片都沒有做Backup。 D文章寫唔返架喇,如果就咁無哂就真係............. :poor:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

好似修理緊呀. 都未開得.

我果個都未開得啦.
===

Tomato Jess RangeX 請注意!

PChome通告

PChome 網路家庭將於 2006 年9月1日 起停止「個人網站」免費服務  

親愛的會員您好:

特此通知您,因應網站業務經營調整,PChome 網路家庭『個人網站』頻道 即將於 2006年9月1日 起全面停止該頻道「免費用戶」會員服務,並自即日起,停止辦理「PChome Online個人網站」服務申請。

唯曾購買「個人網站代管」加值服務且未到截止日之「付費用戶」會員不受以上時間影響,仍可繼續正常使用該服務至有效到期日。

為確保所有會員權益,PChome 網路家庭訂於 2006年8月14日12:00 起至 2006年8月29日12:00止 共為期15天,提供會員下載『個人網站』資料工具,請會員務必於此期限內完成個人資料備份。

不便之處,敬請見諒。

Tomato 好似係比錢o個隻,好似係吾受影響。 :wink:

[quote:d1d3bd49b6="Jeffrey & Shirley"]Tomato 好似係比錢o個隻,好似係吾受影響。 :wink:[/quote]

佢D舊野仲係0個邊,唔知佢會唔會要返!所以提埋佢。

唉!睇黎..舊址冇得留抵架喇,要搵地方搬! :cry:

[quote:be13cc5624="grassman"][quote:be13cc5624="Jeffrey & Shirley"]Tomato 好似係比錢o個隻,好似係吾受影響。 :wink:[/quote]

唉!睇黎..舊址冇得留抵架喇,要搵地方搬! :cry:[/quote]

Yahoo 好似唔使比錢..
===

[quote:aa143a8894="grassman"][quote:aa143a8894="Jeffrey & Shirley"]Tomato 好似係比錢o個隻,好似係吾受影響。 :wink:[/quote]

唉!睇黎..舊址冇得留抵架喇,要搵地方搬! :cry:[/quote]
你好似已經搬左喎! :em12:

唔係呱 我有好多野係上面...  :dead:
btw 阿草你話想要barb wire果張相做wallpaper 你pm個email address我寄俾你丫~  
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:6658d49b56="Jeffrey & Shirley"][quote:6658d49b56="grassman"][quote:6658d49b56="Jeffrey & Shirley"]Tomato 好似係比錢o個隻,好似係吾受影響。 :wink:[/quote]

你好似已經搬左喎! :em12:[/quote]

只是臨時頂住一陣,好多野未抄過過黎!

[quote:6658d49b56="RangerX"]唔係呱 我有好多野係上面...  :dead:
btw 阿草你話想要barb wire果張相做wallpaper 你pm個email address我寄俾你丫~  [/quote]

你大鑊喇!
PMed!

[quote:fec815c5b1="Jess&Burns"][quote:fec815c5b1="grassman"][quote:fec815c5b1="Jeffrey & Shirley"]Tomato 好似係比錢o個隻,好似係吾受影響。 :wink:[/quote]

Yahoo 好似唔使比錢..[/quote]仲有msn...
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~