藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

Snoopy (包括Peanuts同Woodstock)愛好者大召集 [複製鏈接]

[quote:259b79a4c6="H&H"][quote:259b79a4c6="gp"]你地當年有無換蘋果日報送既snoppy八達通套 我而家仲用緊......當然係marcie啦! :wink:[/quote]有呀有呀 有兩套 一套儲 一套用 :mrgreen:[/quote]

我無買蘋果 所以唔知有 到我知的時候已經無得換 :cry:

[quote:fe9819f8a1="Tomato"][quote:fe9819f8a1="H&H"][quote:fe9819f8a1="Tomato"]唯一有樣野好失策 無申請張snoopy信用卡 因為佢出0個陣失業嘛!!
而家有野做又想申請番!![/quote]我有呀 仲申請埋張八達通呀 :mrgreen:[/quote]

有無要埋本支票簿??[/quote]咁又冇呀!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

http://www.snoopygift.com/store.html

裏面有好多snoopy & peanuts的物品睇呀 :em11:

其實我特別鍾意snoopy的正面 好似一個啤梨 :mrgreen:

請問你地幾位Snoppy發燒友有冇去過沙田Snoppy公園?
今日同事比左好多Snoppy公園0既相比我睇 都幾靚

請問你地幾位Snoppy發燒友有冇去過沙田Snoppy公園?

嗰度好細咋 聽講順德嘉信城市廣場嗰個大好多 但未有時間去看!

順德興建史努比主題公園

【大紀元訊】美國「史努比繽紛世界」將在廣東省順德落戶,雙方14日在香港簽訂建園合約。
順德人民政府副區長劉知行在簽約儀式上表示,順德將推出大陸第一座史努比主題公園,規模是全球最大的。
簽約儀式在香港半島酒店舉行,劉知行指出,史努比主題公園將在順德大良新城區嘉信城市廣場內誕生,佔地約四十萬平方呎,由順德嘉信置業發展公司投資近一億港元興建。
主題公園共分五大遊樂區,包括「花生智趣校園」、「太空漫遊旅程」、「野外營地尋趣」、「空中歷險」及「綠野高爾夫樂園」。整個園區分五期進行,首個遊樂區將於今年5月1日啟用,預期明年上半年全部落成。
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:2314c40260="rstfung"]

嗰度好細咋 聽講順德嘉信城市廣場嗰個大好多 但未有時間去看!

順德興建史努比主題公園

【大紀元訊】美國「史努比繽紛世界」將在廣東省順德落戶,雙方14日在香港簽訂建園合約。
順德人民政府副區長劉知行在簽約儀式上表示,順德將推出大陸第一座史努比主題公園,規模是全球最大的。
簽約儀式在香港半島酒店舉行,劉知行指出,史努比主題公園將在順德大良新城區嘉信城市廣場內誕生,佔地約四十萬平方呎,由順德嘉信置業發展公司投資近一億港元興建。
主題公園共分五大遊樂區,包括「花生智趣校園」、「太空漫遊旅程」、「野外營地尋趣」、「空中歷險」及「綠野高爾夫樂園」。整個園區分五期進行,首個遊樂區將於今年5月1日啟用,預期明年上半年全部落成。[/quote]

有去過 映過好多次相喇!!不過未坐過船仔 (哈哈 :em17: )

等我有時間都要去0下順德 探0下小路比先

見你地咁志同道合我都登你們高興!
講起上來我都有少少唔好意思那時我男朋友(現在的老公)為了滿足我和他媽媽的佔有慾幾乎每個星期都食兩次麥記真係提起佢都驚.....但係最對佢唔住佢 嘅係我其實唔係太喜歡snoopy依家嗰兩套公仔我仲收埋係床下底唔知點算.....ops:

今期"自主空x"有介紹一對夫婦的snoopy屋 正 :em11:

我無買0架!!真係要多謝我的好鄰居Kenny (kyu) 話我知同借比我睇

[quote:5cfe7d6f6d="Tomato"]今期"自主空x"有介紹一對夫婦的snoopy屋 正 :em11:

我無買0架!!真係要多謝我的好鄰居Kenny (kyu) 話我知同借比我睇 [/quote]我又想睇呀! kenny 幾時向RC 可否借我睇????
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~