藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

覺唔覺RC好大塵啊﹖ [複製鏈接]

[quote:86b3d968c3="diedsee"][quote:86b3d968c3="Kiliyan"]我都覺呀...所以0係屋內一定要著拖鞋...
同埋呢幾日出現好多好多好多一隻隻類似蚊既野 有少少綠色 但係非常遲鈍 好容易捉到 但有d已經係死屍.... :cry: 昨晚已捉到差唔多30隻 你地有無咁呀?
我既單位係中層對酒店的....
[/quote]

我都有呢個情況wor[/quote]

係? 唔知點解呢? 會唔會對面酒店每層擺放既植物呢? 夜晚果d一隻隻野會"嬲"住d燈罩架...我諗住聽日打去管理處問下先!
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我都有一隻隻綠色的小動物呀 大約見過幾隻咁啦..

我係g室呀..唔知有冇關係呢

昨日抹完今日又鋪哂塵。

酒店工程尚未完結一切也難改善以前我家對住翠豐台睇住佢灰塵蚊子不斷入屋閂窗少d都唔掂....... :em06:  :em06:
藍澄藍澄我愛你

我仲未搬入去 但兩三日都會入去睇下   發覺真係好多塵 !

日日抹都有好多灰塵。
JANICE :em11: