藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: H and H
打印 上一主題 下一主題

比d意見我 我唔知可以點做 [複製鏈接]

H妹,恭喜....
祝一切順利......同&H開開心心迎新居
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:4fe3539b22="dick&queenie"]H妹,恭喜....
祝一切順利......同&H開開心心迎新居[/quote]thanks dick & queenie!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:f6ad386dd7="Rambler Villager"]我冇裂紋 但撞凹了一點 點算 未報Defect呀.  :em07:[/quote]

D野點解好以咁化學架................

[quote:1258d924f2="Teresa&Fai"][quote:1258d924f2="Rambler Villager"]我冇裂紋 但撞凹了一點 點算 未報Defect呀.  :em07:[/quote]

D野點解好以咁化學架................[/quote]

係唔係化學就睇下比d咩撞凹la.
:detective :detective :detective

由於我已開始裝修 我個浴缸問題未能解決....
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

哈 又係冇貨呀! (唔知係咪要經paul.y果邊訂貨呢) 不過和黃話會出番封信比我講明佢地一定會幫我整同埋會幾時整喎! 都叫有D交帶!又睇下幾時收信先!!!!!!!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

ai....連謝小姐都冇準時 call back 我哋
今日打去再吹 等到呢一刻 謝小姐同座管都仲未覆 好失望...........................
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:7fdfb0c824="Dela"]I think they should change to you as right.
Cos my 廚櫃的趟門入伙後壊o左 都already change a new to me.... So :?:  :?:

But I feel the service on Tower 1 is better.[/quote]

change the 趟門 or change the 廚櫃 ?

大家有無諗過點解d手工咁差和黃都會肯收貨既呢...
我記得之前睇廉政行動好似有d 類似咁問題<嗰度係講地盤>
我今日係度諗 連居屋既手工都吾敢交d咁差既野啦 因為有人check架嗎...
係吾係應該去廉記問一問索性攪大件事佢呢

[quote:9514ca9974="肥度"]大家有無諗過點解d手工咁差和黃都會肯收貨既呢...
我記得之前睇廉政行動好似有d 類似咁問題<嗰度係講地盤>
我今日係度諗 連居屋既手工都吾敢交d咁差既野啦 因為有人check架嗎...
係吾係應該去廉記問一問索性攪大件事佢呢[/quote]

我都有同感.
昨天发现有空心地砖 到收楼处询问和黄的验收标准 王小姐回应是将一块地砖打井字分为九份 至少5份空心才会要求承建商更换. 这就是和黄的"符合国际的标准".
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。