藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: H and H
打印 上一主題 下一主題

比d意見我 我唔知可以點做 [複製鏈接]

小喇叭呀 報 維修都唔得 port 佢啦

我家的浴缸不但有裂紋 還有漆面脫落. 同樣話我地第一次交form時冇defect 冇事 現在賴我地裝修整爛.  :evil:  :evil:

H 妹,你呢件事試下搵林先生商討一下。
或者睇睇我是誰會否幫到妳?
佢地唔換的話,真係好離普。
而家咁風頭火勢,佢地仲玩野。
各位"兄弟",諗呢次我地終於要出手了!!
永遠愛著您 :em21: [/code]

不過我浴缸係冇裂紋 只係有修補過 ge 跡象
我見 pauly ge 手工咁差 而修補範圍都唔細
我怕用用吓會裂.........
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我冇裂紋 但撞凹了一點 點算 未報Defect呀.  :em07:

各位 首先多謝你地既意見先!

我已聯絡左謝小姐 講左我地既情況 佢了解後都於同一日覆左我 佢地同paul.y 開會 paul.y 堅持唔肯換(連和黃都攪佢地唔掂)~~~不過 謝小姐答應會安排和黃d人員幫我地換 約左呢個星期三 一切費用由和黃攪掂!

言談間覺得和黃都好有誠意幫我解決問題 都挽回小小信心!! 可能佢地都覺得我個case比較明顯啦 因我地真係冇裝修嘛!!!

不過我覺得真係有乜疑問 比paul.y d 人耍等等 try 聯絡謝小姐 佢會幫到我地架
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

咁我明日一定要call謝小姐傾傾先 thx H&H!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:3474823fd1="diedsee"]咁我明日一定要call謝小姐傾傾先 thx H&H![/quote]
盡快搵啦! 得唔得都試下先嘛!  

我間屋.....終於都近岸喇~~攪埋個浴缸就可以收番key 預備next round~~恆昌傢俬! 希望順利啦!!!  :roll:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

maybe a bit late information ...

我知有個單位o個浴缸邊撞凹o左 約 5cm (l)x 2cm (w) x 2cm (d) 第一次報 defect 已報.  佢地可以補翻 全個浴缸噴油 再由 "光面" 省到 "半光面" 完全跟新的一樣啊 !! 無得頂 !!! :em11:
Simpsons

I think they should change to you as right.
Cos my 廚櫃的趟門入伙後壊o左 都already change a new to me.... So :?:  :?:

But I feel the service on Tower 1 is better.