藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ho and Serene
打印 上一主題 下一主題

發現爛鬼喉管 [複製鏈接]

[quote:53b4c470fb="Jeffrey & Shirley"][quote:53b4c470fb="Ho & Serene"][quote:53b4c470fb="貓貓仔&貓貓女"][quote:53b4c470fb="Ho & Serene"]爛鬼喉管 + 奪命十字刀 問你死未. :evil:

http://hk.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/hakaiderzx/album?.dir=/1f79[/quote]
喵~
呢次大檸樂啦 紅色哥條大渠的而且確係屎渠(樓上o既) 你真係快d搵和黃添呀.........[/quote]

你唔你講真o下 :em07: 唉~~今次真係唔PK都唔得啦 :evil: 明天要早D打電話叫佢拿拿聲搞掂佢先至得啦 :em06: .[/quote]

好快o的搞,如果吾係就片地黃金! :em03:[/quote]

系呀真系要爽手d呀好險架 :em05: 話曬臭臭呀 :em18:
開心時大叫一聲.....Qoo.

慘啦.............點解好似咁鬼多問題架...............

我地約左今個星期日收樓...............係呢個情況下好唔好搵專人驗樓好呢???????

[quote:fb030e0c56="Teresa&Fai"]慘啦.............點解好似咁鬼多問題架...............

我地約左今個星期日收樓...............係呢個情況下好唔好搵專人驗樓好呢???????[/quote]
喵~
睇完"收樓點滴"哥版 你已經係專家啦!!! :!:
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:c34f409f82="貓貓仔&貓貓女"]喵~
睇完"收樓點滴"哥版 你已經係專家啦!!! :!:[/quote]Right!  :  :
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:15c0466bd9="Mr. & Mrs. FireFire"]嘩~~~~~道門俾人mark記號呀.... :evil:[/quote]

屋企度大門嗎?? 邊個咁衰呀~咁既行為唔要得~ :em16:  :em16:  :em16:

[quote:e99b65d82d="貓貓仔&貓貓女"][quote:e99b65d82d="Ho & Serene"]爛鬼喉管 + 奪命十字刀 問你死未. :evil:

http://hk.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/hakaiderzx/album?.dir=/1f79[/quote]
喵~
呢次大檸樂啦 紅色哥條大渠的而且確係屎渠(樓上o既) 你真係快d搵和黃添呀.........[/quote]

今日和黃一個姓李o既服務員回覆我呢條喉係連接抽氣扇的一條氣喉佢話此喉絕對唔會有水漏出來的叫我放心真係聽到我.....?????關抽氣扇咩事喎佢重話師傅會執左d秀再油返防秀油就ok喎我心想如果係氣喉為什麼會生秀成錦呀而家我想問問大家有冇人好肯定知到呢條係咩喉如果比我我知到呢條真係屎渠我實鏟到個姓李o既服務員上天花板 :evil:  :em13:

[quote:4fb3b249c5="Ho & Serene"][quote:4fb3b249c5="貓貓仔&貓貓女"][quote:4fb3b249c5="Ho & Serene"]爛鬼喉管 + 奪命十字刀 問你死未. :evil:

喵~

今日和黃一個姓李o既服務員回覆我呢條喉係連接抽氣扇的一條氣喉佢話此喉絕對唔會有水漏出來的叫我放心真係聽到我.....?????關抽氣扇咩事喎佢重話師傅會執左d秀再油返防秀油就ok喎我心想如果係氣喉為什麼會生秀成錦呀而家我想問問大家有冇人好肯定知到呢條係咩喉如果比我我知到呢條真係屎渠我實鏟到個姓李o既服務員上天花板 :evil:  :em13:[/quote]
喵~
貓貓夠膽羅個貓頭搏芋頭 肯定紅色哥條一定係屎渠 你可以見到紅色大渠最左邊係駁住樓上o既座廁 金色哥條係駁住樓上o既地台去水 銀色哥條最右手面係駁住樓上o既洗手盆.......最後每條喉都會駁番入紅色條大渠到。 哥條和黃姓李o既服務員竟然話係氣喉?! 你叫佢夠膽就企係條喉下面mark 大個口 然後拆開條渠 問o下佢好唔好味!!!  :em13:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

To 貓貓仔&貓貓女 will you join our meeting with Management group today? 14:30

如果真係爆左我地一齊去管理處d人上離叫佢地食曬佢.
睇佢地忡夠唔夠擔隨口講.

Re: 發現爛鬼喉管

[quote:749fe4cf1d="Ho & Serene"]今天驗樓打開假天花發現一條嚴重生秀喉管 :evil: 用手觸膜重有秀跌下來 :em07: 大家要小心睇清楚 :shock: .[/quote]

佢地幫你換左未 ??
依家情況點 ???
有無改善到 ??