藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1465|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

二月四日同城規會開會 [複製鏈接]

二月四日星期五下午 可能有很多人要工作 不過今次個會對爭取八號幹線隔音設施非常重要 詳情不便說明.

其實今次並非普通開會 而是聽證會 Hearing 每次只可以一個人見城規會委員 並且要用英文解釋藍澄灣的規劃問題 但你可以要求翻譯 情形有的似上法庭做證人. 雖然有的麻煩 但如果你的單位受影響 還望大家抽空出席.

Re: 二月四日同城規會開會

[quote:e83073e9f2="G-NET"]二月四日星期五下午 可能有很多人要工作 不過今次個會對爭取八號幹線隔音設施非常重要 詳情不便說明.

其實今次並非普通開會 而是聽證會 Hearing 每次只可以一個人見城規會委員 並且要用英文解釋藍澄灣的規劃問題 但你可以要求翻譯 情形有的似上法庭做證人. 雖然有的麻煩 但如果你的單位受影響 還望大家抽空出席.[/quote]

支持  :em11:
請各位唔使上班又或者請到假既鄰居去 等佢地知道我地係好關注呢個問題
大家唔想RC 樓價跌 想佢表現好d 好可能就需要係呢個問題上好好周旋下

我想去呀 右要返工
有冇duck搵人代表?

by the way
我只係知佢地冇理由搵間住宅咁鬼近大幹線同碼頭
右要下下同國內人仕
mud鬼都共用

其實佢地規劃仲有mud問題????
我地右搵唔搵x大奸
同短毛地壓陣
仲有54321行動 文建聯

以壯聲勢?????

請問有幾近? (不要給圖我看 想知相近幾多米?)
影響邊幾座?
原居民2004~2013

[quote:84e50901a7="vivian"]請問有幾近? (不要給圖我看 想知相近幾多米?)
影響邊幾座?[/quote]Just outside the Hotel #1 (club house) mainly affected Tower 1 2 & 3- flats facing west (C D E ).

I see. Thank you for your information.
咁~ 八號幹線 又幾時興建完畢?
原居民2004~2013

o下 ! T1 T2 T3 到時未好嘈 !  :em03:
JANICE :em11: