藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5973|回復: 36
打印 上一主題 下一主題

今朝又被D大陸人佔左大半架88G,要第2架車先上到??很無助啊! [複製鏈接]

車既密度不高、班次又唔穩定;酒店自己無車咩,無理由對我地住客咁唔公道啊 :em10:

...日日係咁都唔係辦法,可向邊到投訴才有力呢? :evil:

你講耿88G嗎 ? 尋晚返RC都覺得 !
JANICE :em11:

[quote:64ff794328="OON"]你講耿88G嗎 ? 尋晚返RC都覺得 ![/quote]

係呀 :em06:

不如叫酒店整架專車比佢地仲好啦 ! <到時益埋我地..可樂而不為呢 ?>
好晤方便 ! 成日係L5...係到遊花園咁 !
JANICE :em11:

好似其他酒店都有這項服務喎 ! 晤好同我地爭搭小巴喇 !
\'Blue\' :yeah: :yeah:

唉.....
酒店到目前為止,並未有考慮安排酒店專車比佢地D客。
另外,綠色小巴實為公共交通工具,我地唔可以阻止佢地使用。
唯一方法係向區議員反映,等運輸處肯批條屋苑專巴比我地。
先可以解決問題。
永遠愛著您 :em21: [/code]

調返轉頭 我地唔方便 他們也不方便 可以的話 我想他們也不想跟我們爭.
===

[quote:231478a6c6="Jess&Burns"]調返轉頭 我地唔方便 他們也不方便 可以的話 我想他們也不想跟我們爭.[/quote]

但實在不可以就這樣逆來順受!

有邊個網友同D區議員熟D,可用心用力的幫我地爭取村巴呢?

[quote:9c8b83872d="Jess&Burns"]調返轉頭 我地唔方便 他們也不方便 可以的話 我想他們也不想跟我們爭.[/quote]

酒店住客祗是幾天的不方便,但RC住客卻是日日都不方便啊!

都無理的,交通配套差劣... :em13:

[quote:2f74df8b1e="Charlie Brown"][quote:2f74df8b1e="Jess&Burns"]調返轉頭 我地唔方便 他們也不方便 可以的話 我想他們也不想跟我們爭.[/quote]

但實在不可以就這樣逆來順受!

有邊個網友同D區議員熟D,可用心用力的幫我地爭取村巴呢?[/quote]

你覺得區議員真係幫到手?
我覺得一切都係 $ 作怪.
===