藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2538|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

五座地下好熱鬧 [複製鏈接]

原來酒店客人係商場落貨區落車後 要經過五座地下 然後再由商場入去酒店. 所以五座住客就會覺得出入不便.
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

酒店大門口唔停得車咩??? 唔可以上落客咩???
點解要o係停車場落車先再鬼鬼鼠鼠o係 d 後門入呀?
酒店正門比人封o左呀??
見過鬼就唔怕黑啦~

係囉﹐我都唔明點解唔o係酒店正門入。果度好清靜呀。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:f248e31797="dracula"]酒店大門口唔停得車咩??? 唔可以上落客咩???
點解要o係停車場落車先再鬼鬼鼠鼠o係 d 後門入呀?
酒店正門比人封o左呀??[/quote]

嚴格來講係俾我地封左 因為酒店大門口是在五樓 而五樓交通已經不勝負荷 故我們管理處要求酒店所有車輛不可駛入五樓 我們間接阻止他們出入酒店正門了。
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

咁個正門開o黎把鬼咩!
個設計真係好有問題--
1. 對RC住客o黎講,一定唔方便啦!大家都明啦!
2. 對酒店住客O黎講,同樣唔方便,又令佢地一頭霧水,都唔知邊條路返酒店先至啱---攪到成日要白撞,神憎鬼厭!!
:em06: ____________長路就算多漫長似沒盡頭 :poor: 您總緊靠著我輕挽我的手 :yeah: :oh: :sweat: :nowords: 那怕歲月一飄去未可留 :em21: 能找到真愛已足夠 :oops: :face13:

咁佢地用o左我地停車場o既位置 咪又係左住哂~ 設計o個個都冇腦o既...
見過鬼就唔怕黑啦~

哈哈...我都見過呢個情境呀! 真係慘! 住酒店住到咁!!!!
和黃真係.....唉~
:nowords:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:d18c6211ec="wychan"]
嚴格來講係俾我地封左 因為酒店大門口是在五樓 而五樓交通已經不勝負荷 故我們管理處要求酒店所有車輛不可駛入五樓 我們間接阻止他們出入酒店正門了。[/quote]
乜酒店正門唔係對住貨櫃碼頭果個咩﹖ :?:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:9d5f3334c5="leemoksau"][quote:9d5f3334c5="wychan"]
嚴格來講係俾我地封左 因為酒店大門口是在五樓 而五樓交通已經不勝負荷 故我們管理處要求酒店所有車輛不可駛入五樓 我們間接阻止他們出入酒店正門了。[/quote]
乜酒店正門唔係對住貨櫃碼頭果個咩﹖ :?:[/quote]

冇錯,正門就響呢度。
:em11: 因為"三更"酒店正門,唯一出路就係L5的蛇仔路。 :dead:
永遠愛著您 :em21: [/code]

星期六o個日,去左商場,見到成個商場都係大陸人,先發現個酒店入口原來係前面,真係有 D 奇怪 :shock: 。跟住仲見到一堆人湧上前,原來係旅客黎到,好壯觀 : !不過吾係好習慣。 :em18:

但係新年期間,我屋企附近黃大仙個商場都係好多大陸人來來往往,可能自由行關係,其實香港四周圍都係大陸人,大家都可能要習慣一下。 :wink: