藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3812|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

蛇仔路入口簡直不知所謂 [複製鏈接]

個看更亭連公屋都不如,又用鐵皮欄住,都唔知想點!? :twisted:
I\'m T2C...

係啦
都唔知搞乜

其實由上面望落去...
個鐵皮入面都冇乜野係到....
點解唔拆o左佢....
阻住晒d地方...

條蛇仔唔已經唔係濶,仲要旁邊D花槽又大又危險,做花槽的物料係好'利'好割肉,種D'枯枝'又肉酸又有刺,有D'枯枝'仲打橫生擋住條行人路。

我昨晚去行花市同個仔買左個氫氧球,行落蛇仔路返屋企,就比D'枯枝'吉穿左個氫氧球,個氫氧球就報銷了。 :em05:

條路的設計真係有問題,次次返屋企都好似蕀滿途,玩障礙賽咁 :em03: ,又要躱開D花槽'枯枝',有時又驚行得慢阻住後面的人行(尤其是拖住個仔行時) :|  ,有時又被前面D人阻住行唔到(尤其是趕搭巴士返工時) :em18: 。'唉! 真係要反映意見,要求改善。  :em10:

Re: 蛇仔路入口簡直不知所謂

[quote:6244b7b9f4="Wilkins"]個看更亭連公屋都不如,又用鐵皮欄住,都唔知想點!? :twisted:[/quote]

我都想知

咁泠看更好慘呀.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

應該好快有得整 聽講管理公司已經叫人拆鐵皮 遲的還會叫業委會選新更亭式樣.

That's great.
I\'m T2C...

BUT it's on our expense !!!!  :em01:

應該洗架錢 就要洗架啦 好過攞0左去貼會所.......