藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8568|回復: 35
打印 上一主題 下一主題

大門密碼 - 強烈不滿 [複製鏈接]

今日收到大門新密碼 見到就一把火.
1234 咁既密碼都做得出 !!! 同冇set 有乜分別 ?!! 管理公司係度做乜野??!!! 每個月俾幾百佢 乜設施都冇己經好慶 宜家連set密碼都咁求其!  亂咁黎! 正廢柴!!!
如果有業委會的朋友看見此貼 請反映此情況. 多謝 !
:D :D :D

離譜

我都覺得好離譜唔知边个攪个1234出嚟。 :em13:

你post 出嚟仲 danger 啦
不過等 "啲人" 知道個 password 公開咗 唔改都唔得
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

點解咁嬲?
因為宜加用緊的密碼都是一個係乘數表里面搵到的組合 真係求其到爆 ! 一次係咁 兩次又係咁 好明顯係忽視我地的安全 等同開門俾人入黎 仲唔抵打 !
警方同其他保安機構都教我地一定唔好用呢d低B組合做密碼啦 人地教左你咁耐都學唔到野 ?? 咁樣好易俾高科技電子零件人士呃嫁 !! 管理公司的大哥 !
:D :D :D

一則笑話

Re: 大門密碼 - 強烈不滿

[quote:e00913e3cd="daniel_Q"]今日收到大門新密碼 見到就一把火.
1234 咁既密碼都做得出 !!! 同冇set 有乜分別 ?!! 管理公司係度做乜野??!!! 每個月俾幾百佢 乜設施都冇己經好慶 宜家連set密碼都咁求其!  亂咁黎! 正廢柴!!!
如果有業委會的朋友看見此貼 請反映此情況. 多謝 ![/quote]

虛則實之 實則虛之?!
:

我果座又唔係
您係邊座? 咁大整蠱  
原居民2004~2013

我果座都差不多咁搞o野 (Tower 2).... :twisted:  :evil:  :twisted:

T6 都好搞野喎. 管理處係唔係想玩野??
藍澄藍澄我愛你

[quote:f32763eb41="Crystal"]T6 都好搞野喎. 管理處係唔係想玩野??[/quote]

我很少去記密碼 通常我老公記 以我推斷 各座的密碼可能如下 :

Tower 1     1234
Tower 2     2345
Tower 3     3456
Tower 4     4567
Tower 5     5678
Tower 6     6789

哈哈
原居民2004~2013