藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: J and P
打印 上一主題 下一主題

RC好溫暖! [複製鏈接]

哈哈~ 原來大家面對相同的問題 !  :sweat:      呢個topic變左 :
[scroll]RC好鬼凍
RC好大塵
[/scroll]
原居民2004~2013

[quote:b92034e2f1="Tomato"][quote:b92034e2f1="vivian"]又多一個同病相憐的人啊......   :cry:
hi Tomato nice to meet you ![/quote]

Hello. Hello

Yan 上次去完你屋企 好想買返個暖風機 不過比人掃晒喇.....[/quote]

哈哈...係呀! 開左真係暖好多架~ (加上果晚我地又咁興起呢)...你去多幾間睇下丫應該仲有得賣~ 遲兩日又會翻風呀~ 小心著涼~  h:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

hmmm....好奇怪...
我家一個星期不抺塵. 都唔覺有問題既?!

我又唔覺得好大塵呢.... 為何會有咁大分別?
===

6G 室個書房同睡房好似雪櫃...  :!:

Well I got the same feeling ! :poor:
Maybe I'm in 3X/F Tower 2 facing west. How about you Jess & Burns ??
I didn't feel cood too even though I got Heater but this week I seldom used it. Strange ???

結論 :
向東北 : 好凍 + 好大塵   :face13:
向西南 : 不凍 + 不大塵   ops:

[scroll]有無反對? 有無補充 ?[/scroll]
:em19:

[quote:d9c7e8f3d3="vivian"]結論 :
向東北 : 好凍 + 好大塵   :face13:
向西南 : 不凍 + 不大塵   ops:

:em19:[/quote]Really ??? :detective

睇來~ RC科學/天文/物理/人類/醫學/建築/時事/政治/運動學專家 - 哈力士
同大家分析下....  :em12:

[quote:ceddfae85d="Hello Kitty"]

Well I got the same feeling ! :poor:
Maybe I'm in 3X/F Tower 2 facing west. How about you Jess & Burns ??
I didn't feel cood too even though I got Heater but this week I seldom used it. Strange ???[/quote]

我住h 室. 感覺室溫凍過外面 但不多塵.
===

鮮風系統個開關制 位於廚房的假天花上 (我唔sure是否各種size的單位都一樣)  打開個假天花後 你會見到有條橫切面是長方形的管道 整條包住銀色的錫紙 而旁邊有個長形抦 可以順時針或逆時針方向扭 果個就係鮮風系統的開關制