藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5996|回復: 47
打印 上一主題 下一主題

再來吹水吧! [複製鏈接]

近日網上連番事件,全世界都緊張起來! (包括網主、委員身份之網友、版面管理員、會員)  :em16:   言談都顯出強大漲力!

雖然網主多次發出聲明,表明本網站並非官方網站,亦非委員媒介網站,但可能因為一些委員都活躍網內活動,以致令大家對這網站有某程度錯覺。 :em18:

小弟初次登入這網站於去年9月末,之前並不認識網內人士及RC鄰居,小弟感覺網站由自願人士建立,目的讓RC住客有個討論及交流的地方。 網主更冠以每位會員"吹水泳手"的稱號,顧名思義"吹水"表示大家吹吹水、齋talk、肺UP。 :

個人認為,我會視這網站為一個社區交流的地方,一個私人的群組。  務請大家把心情放鬆,輕鬆面對站內事宜! :em11:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

你15xx個post都肺up唔少喇喎. :
但我個肺比你up得更利害~~~呵呵呵
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

grassman 絕對支持"務請大家把心情放鬆,輕鬆面對站內事宜!"

講得好~~
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

近日網上連番事件,全世界都緊張起來! (包括網主、委員身份之網友、版面管理員、會員)  言談都顯出強大漲力!

雖然網主多次發出聲明,表明本網站並非官方網站,亦非委員媒介網站,但可能因為一些委員都活躍網內活動,以致令大家對這網站有某程度錯覺。  

小弟初次登入這網站於去年9月末,之前並不認識網內人士及RC鄰居,小弟感覺網站由自願人士建立,目的讓RC住客有個討論及交流的地方。 網主更冠以每位會員"吹水泳手"的稱號,顧名思義"吹水"表示大家吹吹水、齋talk、肺UP。  

個人認為,我會視這網站為一個社區交流的地方,一個私人的群組。 務請大家把心情放鬆,輕鬆面對站內事宜!

:em11:

清者自清 理得佢地點睇我地 我地繼續吹水同食蛋糕 :em04:  

p.s.點解你地有得食tiramusu唔叫我 :x

點答你呀我怕一答你即係離左題喎.
護身符"RC吹水好開心".... :mrgreen:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Re: 再來吹水吧!

[quote:c57850940c="grassman"]...本網站並非官方網站,亦非委員媒介網站...[/quote]

不如網主大人考慮下將個web改名做"RC吹水網" 咁就攞正牌吹水 又唔驚有人會誤會啦~  :em17:
www.lightcreation.com.hk/lewis

網名唔需要改,
規則唔需要變,
版主唔需要換,
文章唔需要砍,
會員唔需要走,
住客唔需要搬,
和黃唔需要管!

咁大家咪安居樂業囉!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:f79aeb49f5="grassman"]網名唔需要改,
規則唔需要變,
版主唔需要換,
文章唔需要砍,
會員唔需要走,
住客唔需要搬,
和黃唔需要管!

咁大家咪安居樂業囉![/quote]

紅色個句   :em07:
原居民2004~2013